12000m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies Restaurant 8.3/10 op basis van 610 reviews

Wandkleed Timber: simpel, maar toch decoratief!

Wandkleed Timber is een simpele en strakke accessoire voor aan de muur. Met de aardse kleuren en de schuine lijnen is dit een rustig wandkleed om te zien. Desondanks kan Timber je woning mooi aankleden.

Irene van Ophoven, de ontwerper van Timber, heeft inspiratie opgedaan uit de houtbewerking met sloophout. Maar ook de soms wat ingewikkelde structuren van houten vloeren zijn terug te zien in het wandkleed. Irene wilde hier niet te letterlijk mee werken. Daarom ontwierp ze genoeg contrast en gaf ze veel diepte. Dit deed ze door verschillende kleuren te gebruiken. De kleuren hebben wat weg van verschillende soorten houtsoorten.

Bovendien is het wandkleed leverbaar in drie verschillende maten. Deze maten zijn:

  • Small: 110×80 centimeter
  • Medium: 145×110 centimeter
  • Large: 190×145 centimeter

Hierdoor maakt het niet meer uit hoe groot je huis is, voor dit schilderij is er altijd plaats.

Door de bruine kleuren is Timber goed te combineren in veel verschillende soorten interieurstijlen. Zo kan je het goed combineren met een bruine leren bank, maar ook een stoffen bank in een zachte kleur staat hier goed bij. Of kies ervoor om het wandkleed in een hal of bij de eethoek op te hangen. Met Timber kan je vele kanten op.

Mocht je graag een kamer wat opfleuren met accessoires, maar vind je Timber niet helemaal passen bij jouw woonstijl, wees dan niet getreurd. Bij ons in de showroom kun je vele wandkleden vinden. Maar ook hebben we hier vele andere accessoires. Hier vind je altijd de accessoire die past bij jouw wensen en behoeften. Bovendien kan je hier ook nog eens inspiratie opdoen op het gebied van kleuren, wonen en trends!

Wandkleed Timber in medium is leverbaar vanaf €219,95

vanaf: 219,95
ARTIKELNR.: 9034516

Als afgebeeld

Wandkleed Timber
kleur: verschillende tinten bruin
afmeting (hxb): 145x110cm
uitvoering: medium

€219,95

Merk: Urban Cotton

Opties:
Wandkleed Timber is leverbaar in diverse maten