12000m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies Restaurant 8.3/10 op basis van 610 reviews

Wandkleed Lady in Blue: een echte eyecatcher voor aan de muur!

Wandkleed Lady in Blue is een mooie en opvallende accessoire in huis. Het wandkleed, wat aan de muur bevestigd wordt, bevat een bijzonder kunstwerk. Lady in Blue is het eerste waarnaar gekeken wordt, wanneer iemand een ruimte betreedt.

Het wandkleed is gebaseerd op een iconische look van Miu Miu, een Italiaans modehuis. Lady in Blue maakt gebruik van verschillende waterverftechnieken, waardoor er een spanning tussen het zachte bond, de gladde huid en de gelaagde achtergrond wordt gecreëerd.

Het kunstwerk is gemaakt door Charlotte Greeven, die als modeontwerper gespecialiseerd is in textiel en materiaaltextuur. Dit vertaalt zich in het portret door het gevoelige kleurgebruik en de verfijnde stofuitdrukking.

Bovendien is het wandkleed leverbaar in drie verschillende maten. Deze maten zijn:

  • Small: 110×80 centimeter
  • Medium: 145×110 centimeter
  • Large: 190×145 centimeter

Hierdoor maakt het niet meer uit hoe groot je huis is, voor dit schilderij is er altijd plaats.

Ondanks dat Lady in Blue, zoals de naam eigenlijk al zegt, veel gebruik maakt van een blauwe kleur, is het wandkleed toch goed te combineren. Door het te hangen achter een mooie bank, creëer je een opvallende zithoek. Maar ook in een hal of bij een eethoek kan je dit wandkleed kwijt.

Mocht je graag een kamer wat opfleuren met accessoires, maar vind je Lady in Blue niet helemaal passen bij jouw woonstijl, wees dan niet getreurd. Bij ons in de showroom kun je vele wandkleden vinden. Maar ook hebben we hier vele andere accessoires. Hier vind je altijd de accessoire die past bij jouw wensen en behoeften. Bovendien kan je hier ook nog eens inspiratie opdoen op het gebied van kleuren, wonen en trends!

249,95
ARTIKELNR.: 9034511

Als afgebeeld

Doek Lady in Blue
kleur: blauw
afmeting (hxb): 190x145cm
uitvoering: large

€249,95

Merk: Urban Cotton

Opties:
Wandkleed Lady in Blue is leverbaar in diverse maten