12000m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies Restaurant 8.3/10 op basis van 610 reviews

Wandkleed Flowers in Soft Hues: decoreer je muur met een mooi wandkleed!

Wandkleed Flowers in Soft Hues is rustig wandkleed waarmee je je muur kan decoreren. De ronde vormen en de combinatie van pastelkleuren en donkere kleuren zorgen voor een rustige en open uitstraling. Desondanks kan Flowers alsnog werken als eyecatcher.

Flowers in Soft Hues, een weelderig waterverf portret van een romantische voorjaarstuin in bloei. Dit portret is ontworpen door Charlotte Greeven. Zij liet zich voor dit ontwerp inspireren door de bloemrijke tuin van haar ouders, aan wie ze het portret graag opdraagt.

Bovendien is het wandkleed leverbaar in drie verschillende maten. Deze maten zijn:

Small: 110×80 centimeter
Medium: 145×110 centimeter
Large: 190×145 centimeter
Hierdoor maakt het niet meer uit hoe groot je huis is, voor dit schilderij is er altijd plaats.

Een kleur die erg opvalt in Flowers is de roze tint. Maar ook het gebruik van donkerblauw, zwart en geel, maken dit wandkleed een bijzondere aanwinst. Met Flowers in Soft Hues aan de muur, creëer je een mooie sfeer. Hang het achter een bank, in een hal of bij de eethoek. Met dit portret kan je alle kanten op en dat maakt dit wandkleed ook zo bijzonder.

Mocht je graag een kamer wat opfleuren met accessoires, maar vind je Flowers in Soft Hues niet helemaal passen bij jouw woonstijl, wees dan niet getreurd. Bij ons in de showroom kun je vele wandkleden vinden. Maar ook hebben we hier vele andere accessoires. Hier vind je altijd de accessoire die past bij jouw wensen en behoeften. Bovendien kan je hier ook nog eens inspiratie opdoen op het gebied van kleuren, wonen en trends!

Wandkleed Flowers in Soft Hues in L is leverbaar vanaf € 237,40.

237,40
ARTIKELNR.: 9069078

Als afgebeeld

Wandkleed Flowers in Soft Hues
kleur: roze, night, zwart en geel
afmeting (hxb): 190x145cm
uitvoering: large

€ 237,40

Merk: Urban Cotton

Opties:
Wandkleed Flowers in Soft Hues is leverbaar in diverse maten