fbpx
12000m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies Restaurant 8.3/10 op basis van 610 reviews

Wandkast Neo: een individuele, flexibele en slimme kast!

Wandkast Neo is een designkast van het merk Hülsta. Bij het ontwerp van deze kast heeft het merk geprobeerd individualiteit opnieuw te definiëren. Zo heeft de kast een uniek aanbouwsysteem in een moderne laqué- en houtuitvoering en is er gebruik gemaakt van attractieve glasdesigns. De kast heeft daardoor een vrije sfeer. Immers, jij kan voor elk afmeting zelf bepalen hoe en waar je het gaat gebruiken. Afmeting, vormgeving en functionaliteit doen er niet doe. Dit is door jou en jou alleen te bepalen. Hierdoor ontstaat er een meubel die helemaal uniek is en altijd voldoet aan jouw wensen en behoeften.

Wandkast Neo bevrijdt daardoor het wonen van zijn klassieke ruimtebeperkingen. Het verbindt juist alle facetten van het leven en is daardoor de ideale kast om in huis te hebben.

Deze vitrinekast is onderdeel van het woonprogramma Tetrim. Hierdoor is de kast goed te combineren met de andere meubels. Samen zorgen ze voor een geheel. Maar doordat ze allemaal een soortgelijke L-hoek hebben, geven de meubels ook een speelse sfeer aan de woning.

Mocht deze vitrinekast toch niet helemaal het meubelstuk zijn waar je naar op zoek was, wees dan niet getreurd. Bij ons in de showroom vind je namelijk een hele hoop andere meubels, waaronder de kast waar je naar op zoek was. Bovendien kan je hier ook nog eens inspiratie opdoen op het gebied van wonen, kleuren en trends!

vanaf: 9.087,-
ARTIKELNR.: 9035510

Als afgebeeld:

Wandkast Neo
kleur: lak wit
afmeting (hxbxd): 42,3×246,4×17,6cm
uitvoering: hangend lak wit

*Prijs op aanvraag: neem contact op met de winkel

Hülsta is altijd excl. 10% montage/ plaatsingskosten

Merk: Hülsta

Opties:
Wandkast Tetrim is leverbaar in diverse kleuren en materialen
laden – verschillende opties voor accessoires
snoeren – verschillende opties voor uitsparing
verlichting – diverse opties

Ook leverbaar:
Lowboard
Wandkasten
Sideboards
Vitrinekasten
Dressoirs
Elementen