12000m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies Restaurant 8.3/10 op basis van 610 reviews

Wanddecoratie Capoeira: maak je muur stoer en luxe!

Wanddecoratie Capoeira is een leuke manier om je saaie muur op te leuken. Capoeira bestaat uit één grote vogel en twee kleine vogels. Je kan zelf kiezen hoe je deze op wilt hangen. Naast elkaar, onder elkaar of op een andere manier. De keuze is aan jou. Bovendien is Capoeira leverbaar in een gouden kleur en in een zwarte kleur. Wil je veel luxe in je woning? Kies dan voor goud! Is je woning wat stoerder qua interieur? Dan is zwart passender. Hoe dan ook, Capoeira is aan te passen aan verschillende interieurstijelen waardoor dit een een stijlvolle toevoeging is.

Capoeira is onderdeel van het merk Bodilson. Dit is een merk met meubels en accessoires gemaakt in een verrassende mix van stijlen en in pure materialen. Van een strakke metalen kast, tot een rustieke tafel en van een comfortabele bank tot originele woonaccessoires. Je vindt het allemaal bij Bodilson. De meubels hebben soms een knipoog naar het verleden, terwijl anderen juist weer een moderne twist hebben. Toch zijn alle meubels van dit merk helemaal van nu. Hoe dan ook, met de woonitems van Bodilson geef je elke ruimte sfeer!

Ben je benieuwd naar wanddecoratie Capoeira? Wil je deze wanddecoratie graag in het echt zien of wil je het vergelijken met onze andere woonaccessoires? Kom dan langs bij ons in de showroom. Hier kun je bovendien inspiratie opdoen op het gebied van wonen, kleuren en trends.

24,95
ARTIKELNR.: 9067949

Als afgebeeld:

Wanddecoratie Capoeira
materiaal: metaal
kleur:goud
uitvoering: goud

€24,95

Merk: Bodilson

Opties
wanddecoratie Capoeira is leverbaar in de kleuren goud en zwart