fbpx
12000m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies Restaurant 8.3/10 op basis van 610 reviews

Voetenbank Lucie: voor de echte ontspanning!

Voetenbank Lucie is een mooie extra voor bij de fauteuil of bank uit dezelfde serie. Hierdoor creëer je een ontspannen zithoek. Het voetenbankje is een artikel van het designmerk Moome. Lucie is leverbaar in diverse kleuren en materialen, waardoor het altijd passend is voor bij jou in huis.

Het voetenbankje is ontworpen door Tessa Lauwaert. Zij heeft kleur, vorm en textuur gecombineerd om zo een harmonieus geheel te creëren. Bovendien kan je de andere meubels in deze serie in een andere stof of kleur nemen. Dat geeft een extra leuk effect. Bovendien kan je ook nog kiezen voor leer, waarmee je een wat stoerdere look creëert. Daarnaast zorgt de elegante poot voor een mooie en zachte uitstraling. De poot is ook meteen kenmerkend voor deze serie.

Een leuke extra, zijn de namen voor de kleuren van de voetenbank. Ga voor een bank in de kleur ‘red red wine’ of ’21 shades of grey’. Maar ook ‘I scream for ice cream’ en ‘a walk in the forest’ zijn opties voor kleuren. Al deze kleuren zijn dan weer leverbaar in verschillende materialen. Daarnaast kan je ook kiezen tussen zwarte of zilveren pootjes. Zo past deze bank altijd bij jou in huis.

Wil je zien hoe Lucie het best past bij jou in huis? Kom dan langs in onze showroom. Bovendien kan je hier ook inspiratie opdoen op het gebied van wonen, kleuren en trends.

Voetenbank Lucie small is leverbaar in stof vanaf €565 ,-.

vanaf: 565,-
ARTIKELNR.: 9034376

Gerelateerde producten

Als afgebeeld

Voetenbank Lucie
materiaal: stof
kleur: blauw
afmeting (hxbxd): 44x70x76cm
uitvoering: small, FA30 kleur Blue Bayou

€713,-

Merk: Moome

Opties:
de voetenbank Lucie is leverbaar in small en medium, keuze uit verschillende materialen en kleuren

Ook leverbaar:
bank (small, medium, large en x-large)
fauteuil (small en medium)
hoofdsteun (small en medium)