Klantbeoordelingen★★★★★★★★★★8,4 van 10615 beoordelingen
Feedback Company

op basis van 12000 m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies kinderspeelruimte

Vloerlamp Pylaz: geeft licht waar jij dat wilt!

Vloerlamp Pylaz is een persoonlijke lichtbutler. Door het buigbare frame en de mogelijkheid om het kapje te draaien en te kantelen, kan deze vloerlamp licht geven daar waar jij dat wilt. Of je nu lekker zit te lezen, je bezoek wilt bijlichten of gewoon wat extra licht in de woning nodig hebt, met Pylaz is dat geen probleem.

Met een druk op de voetschakelaar begint Pylaz te shinen. Toch staat de lamp met een stevige voet op de vloer. Zowel de voet als de rest van de lamp zijn geëpoxeerd in het mooie Charcoal. De binnenkant van de lampenkap wijkt hier van af. Die is namelijk uitgevoerd in de kleur Gould. Dit zorgt voor een glamoureus detail, waardoor de vloerlamp een echte Pode-lamp wordt.

Ben je benieuwd naar deze vloerlamp? Wil je de andere meubels van Pode bewonderen of wil je Pylaz graag vergelijken met onze andere lampen? Kom dan langs bij ons in de showroom. Hier vindt je naast Pylaz nog vele andere mooie items voor bij jou in huis. Bovendien kan je hier ook inspiratie opdoen op het gebied van wonen, kleuren en trends.

595,-
ARTIKELNR.: 9045036

Als afgebeeld

Vloerlamp Pylaz
materiaal: metaal
kleur: grijs en goud
afmeting (hxb):180x130cm

€ 595,-

Merk: Pode

Opties
voor vloerlamp Pylaz zijn er geen andere opties beschikbaar