12000m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies Restaurant 8.3/10 op basis van 610 reviews

Vloerkleed Waves: creëer comfortabele golfjes op de vloer!

Vloerkleed Waves is een bijzonder tapijt om te zien. Dat komt omdat het patroon van het kleed uniek is om te zien. De kleine golfjes hebben een bijna hypnotiserend effect, maar staan echt heel mooi in vele woonstijlen. Het vloerkleed, wat onderdeel is van het designmerk Bert Plantagie, is ontwikkeld meet behulp van tapijtexpert Desso

Bovendien zijn de vloerkleden gemaakt van het poolmateriaal Econyl, inclusief de 100 percent gerecyclede garen. Het vloerkleed is daarmee niet alleen duurzaam, maar voelt ook nog eens lekker warm en zacht aan je voeten.

Daarnaast is Waves leverbaar in vijf verschillende kleuren:

  • Donkerblauw
  • Fuchsia
  • Groen
  • Oker
  • Terra

Hierdoor maakt het niet uit welke kleuren jij in je interieurstijl gebruikt, er is altijd een vloerkleed van Waves dat past in jouw huis.

Het vloerkleed is goed te combineren in een zithoek. Plaats het bij een bank of combineer het met mooie fauteuils. Hierdoor creëer je een zithoek die een warme sfeer brengt en comfortabel aanvoelt.

Wil je weten hoe vloerkleed Waves het best past bij jou in huis? Kom dan naar onze showroom. Hier kan je zien de verschillende kleuren van het vloerkleed met elkaar vergelijken, zodat je meteen ziet wat wel en niet past bij jou woonstijl. Bovendien kan je bij ons in de showroom inspiratie opdoen op het gebied van wonen, kleuren en trends.

Mocht dit vloerkleed toch niet helemaal passen bij jouw wensen en behoeften, wees dan niet getreurd. Ook dan kun je bij ons in de showroom langskomen. Onze verkopers helpen je namelijk graag om het vloerkleed van je dromen te vinden. Dus kom gauw langs en wie weet vind jij jouw vloerkleed!

649,-
ARTIKELNR.: 9033516

Als afgebeeld:

Vloerkleed Waves
materiaal: poolmateriaal Econyl
kleur: groen
afmeting (lxb): 200 x 300 cm

€ 649,-

Merk: Bert Plantagie

Opties:
vloerkleed Waves is leverbaar in de kleuren: Donkerblauw, Fuchsia, Groen, Oker en Terra