fbpx
12000m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies Restaurant 8.3/10 op basis van 610 reviews

Vitrinekast Tetrim: een karakteristieke en variabele kast!

Vitrinekast Tetrim is een mooie designkast van het merk Hülsta. De kast heeft een heldere uitstraling en is gemaakt voor de mens die het bijzondere waardeert. Tetrim is herkenbaar door de karakteristieke L-hoek. Hierdoor valt de kast op en is het een echte eyecatcher voor in huis. Het geeft een speelse indruk, maar zorgt toch voor een strakke uitstraling.

Naast dat de vitrinekast karakteristiek is, is het ook ontzettend variabel. De kast is namelijk verkrijgbaar in twee varianten. Zo kun je kiezen voor een koel kleurklimaat. Dit bestaat uit licht ahorn met zijde grijs, puur wit en ijsblauw. Maar de kast is ook leverbaar in warme kleuren en verbindt natuurlijk eiken met grijs en bordeauxrood. Bovendien is elk verlicht vak een verbindend element in het ontwerp en een wezenlijk onderdeel van het lichtdesign in het vertrek.

Deze vitrinekast is onderdeel van het woonprogramma Tetrim. Hierdoor is de kast goed te combineren met de andere meubels. Samen zorgen ze voor een geheel. Maar doordat ze allemaal een soortgelijke L-hoek hebben, geven de meubels ook een speelse sfeer aan de woning.

Mocht deze vitrinekast toch niet helemaal het meubelstuk zijn waar je naar op zoek was, wees dan niet getreurd. Bij ons in de showroom vind je namelijk een hele hoop andere meubels, waaronder de kast waar je naar op zoek was. Bovendien kan je hier ook nog eens inspiratie opdoen op het gebied van wonen, kleuren en trends!

vanaf: 3.473,-
ARTIKELNR.: 9035515

Gerelateerde producten

Als afgebeeld:

Vitrinekast Tetrim
kleur: lak grijs/bordeauxrood
afmeting (hxbxd): 195,4×70,4x45cm
uitvoering: zijdegrijs, omraming bronskleuring, inclusief led verlichting

*Prijs op aanvraag: neem contact op met de winkel

Hülsta is altijd excl. 10% montage/ plaatsingskosten

Merk: Hülsta

Opties:
Vitrinekast Tetrim is leverbaar in diverse kleuren en materialen
laden – verschillende opties voor accessoires
snoeren – verschillende opties voor uitsparing
verlichting – diverse opties

Ook leverbaar:
Lowboard
Wandkasten
Sideboards
Vitrinekasten