Klantbeoordelingen★★★★★★★★★★8,4 van 10615 beoordelingen
Feedback Company

op basis van 12000 m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies kinderspeelruimte

Vitrinekast Ten: opbergkast en vitrinekast in één!

Vitrinekast Ten is een hippe kast om te zien. Dat komt omdat hij gemaakt is van volledig metaal. Daardoor is de kast goed te plaatsen in een industrieel interieur. Maar door zijn strakke design past de kast ook perfect in andere interieurstijlen. De kast heeft vier deuren. De bovenste twee deuren zijn gemaakt van glas en de onderste twee deuren van metaal. Daardoor kan je de bovenste plankjes gebruiken om je prachtige decoratie, servies of foto’s te showen. De metalen deurtjes onderin zijn ideaal om rommel achter te verbergen, maar ondertussen toch nog een opgeruimde look te creëren. Hierdoor is de kast zowel een vitrinekast als een opbergkast.

De vitrinekast Ten is leverbaar in twee verschillende kleuren. Zo kan je de kast in wit en in zwart metaal bestellen. Daardoor is de kast goed te plaatsen in verschillende interieurstijlen. Ook is de kast voorzien van safety glass. Dus mochten de glazen deurtjes iets te hard dicht worden gedaan, dan hoef je niet bang te zijn voor barstjes en krastjes in het glas.

Vitrinekast Ten heeft ook nog een kleiner broertje. Deze kast, genaamd Sid, is een maatje kleiner dan zijn grote broer.

De vitrinekast Ten komt uit het assortiment van Bodilson. Mocht deze kast niet zijn wat je zoekt, wees dan niet getreurd. Bodilson verkoopt nog een hele hoop andere kasten, waardoor er altijd iets tussen zit. Kijk verder op de website of kom langs in onze showroom om de kasten in het echt te bewonderen.

1.299,-
ARTIKELNR.: 15000024

Als afgebeeld:

Kast Ten
materiaal: metaal
afmeting (hxbxd): 200x140x42cm
uitvoering: zwart

Merk: Bodilson

Opties:
voor vitrinekast Ten zijn er geen andere opties beschikbaar