fbpx
12000m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies Restaurant 8.3/10 op basis van 610 reviews

Vitrinekast Now Easy: voor bij jou thuis!

Vitrinekast Now Easy is aantrekkelijk, ruim en handig. Het oogt strak, maar tegelijkertijd ook elegant en je kan er van alles mee doen: inrichten, arrangeren, opbergen, verschuiven. Modulair wonen met Now! Easy is zowel bestendig als variabel, want met het mooie programma kun je elementen neerzetten, hangen, stapelen en combineren. Tegelijkertijd heeft het geen enkel probleem met herinrichten, verhuizen en trends. Het is helder in zijn vormentaal en makkelijk te verplaatsen.

De witte modules van Now! Easy met lichtgrijze lijsten en decente accenten in natuurlijk eiken of lichtgrijze lak combineren niet alleen goed met elkaar, ze passen ook uitstekend in een creatieve stijlmix.

Now! By Hülsta staat voor betrouwbare kwaliteitsmeubelen. De collectie wordt in een van de grootste meubelfabrieken in Duitsland vervaardigd volgens de hoogste kwaliteitseisen. De collectie bestaat uit diverse programma’s voor de woonkamer en de eetkamer. Toch hebben alle NOW! programma’s hebben een ding gemeen: ze worden geproduceerd uit eerlijke en hoogwaardige materialen zoals echt hout, echt fineer en milieuvriendelijke lakken.

Weet je wat je mooi vindt, maar twijfel je nog over de maten, kleuren of misschien de indeling? Maak dan snel, gratis en vrijblijvend een afspraak met één van onze Hülsta-adviseurs en ontwerp jouw Hülsta Now Easy kast!

vanaf: 768,-
ARTIKELNR.: 768

Gerelateerde producten

Als afgebeeld:

Vitrinekast Now Easy
materiaal: laque
kleur: wit
afmeting (hxbxd): 180x64x43cm

*Prijs op aanvraag: neem contact op met de winkel

Hulsta is altijd excl. 10% montage/ plaatsingskosten

Merk: Hülsta

Opties:
vitrinekast Now Easy heeft veel verschillende opties in maat en kleur
romp – lak wit
accentkleuren – lak wit, lak lichtgrijs en natuurlijk eiken

Ook leverbaar:
NOW! Easy losse elementen
NOW! Easy voordeelcombinaties