12000m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies Restaurant 8.3/10 op basis van 610 reviews

Vitrinekast Matalo: een prachtige combinatie van modern en industrieel!

Vitrinekast Matalo heeft een industriële uitstraling met een moderne twist. Het strakke design zorgt ervoor dat Matalo zowel in een modern als een industrieel interieur past. De vitrinekast is leverbaar in twee kleuren. Zo kan je kiezen uit een combinatie van mangohout en metaal of een volledig metalen uitvoering. Welke uitvoering je ook kiest, het metaal is altijd zwart gepoedercoat. Hierdoor krijgt de vitrinekast een strakke uitstraling. De kast met mangohout bevat hout dat volledig massief en naturel gelakt is.

Naast de vitrinekast, bevat Matalo nog andere meubels. Het volledige woonprogramma bestaat uit vitrinekasten, een tv-meubel, wandtafel en dressoir. Hierdoor kan je gehele interieur mooi laten matchen. Bovendien zijn deze meubels ideaal voor al jouw mooiste accessoires.

Ben je benieuwd naar vitrinekast Matalo? Wil je deze kast vergelijken met andere vitrinekasten bij ons in de winkel of zou je graag de rest van woonprogramma Matalo willen zien? Kom dan langs bij ons in de showroom. Hier kan je bovendien inspiratie opdoen op het gebied van wonen, kleuren en trends.

De vitrinekast is met 1 deur leverbaar vanaf € 499,- en met twee deuren vanaf € 999,- 

vanaf: 499,-
ARTIKELNR.: 10350672

Gerelateerde producten

Als afgebeeld:

Vitrinekast Matalo
materiaal: mangohout + metaal
kleur: zwart
afmeting (hxbxd):  200x090x040cm
uitvoering: vitrinekast met 2 deuren, mangohout + metaal

€ 999,-

Merk: IN.HOUSE

Opties:
de vitrinekast is leverbaar met mangohout en metaal of alleen metaal
optie voor 1 of 2 deuren

Ook leverbaar:
kast
dressoir
tv-meubel
wandtafel