Klantbeoordelingen★★★★★★★★★★8,4 van 10505 beoordelingen
Feedback Company

op basis van 12000 m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies kinderspeelruimte

Een Valori tafel heeft karakter en kwaliteit

De Valori tafel van het eigenzinnige woonmerk IN.HOUSE is een prachtige, karaktervolle tafel die oneindig veel mogelijkheden biedt. Er is een ruime keuze aan modellen, maten en onderstellen. Waardoor er altijd een Valori is, die past in jouw interieur. Een mooie en kwalitatief hoogwaardige eettafel bestaande uit eikenhout en metaal.

De Valori tafel biedt duizend-en-een mogelijkheden

Alle uitvoeringen van de Valori tafel zijn voorzien van een massief eikenhouten tafelblad, dat een speciale bewerking heeft gehad. Zo krijgt elk blad zijn eigen karakter en is geen enkele tafel gelijk aan een andere. Ook al omdat er een zeer ruime keuze aan metaalkleuren voor de 8 verschillende onderstellen is. Strakke, rechte poten of stoere schragen? Het kan allemaal! Bovendien is de 6 centimeter versie van het blad leverbaar als stoere boomstam tafelblad of in een opgedikte uitvoering. Bij de tafelbladen van 4 centimeter dikte is het mogelijk te kiezen voor een strokenblad of bijvoorbeeld alleen een hoofdlat aan beide zijden. Zo krijg je een prachtige landelijke look.

In 4 stappen naar je eigen Valori

De Valori tafel biedt zoveel maatwerk, dat je in 4 stappen eenvoudig de tafel samenstelt, die het beste bij jouw smaak en wensen past.

samenstellen tafel
valori tafel

INTERIEURARCHITECT LISA

Vind je het ondanks de 4 stappen toch lastig te bepalen, welke Valori tafel je voor jouw interieur moet kiezen? Professioneel interieurarchitect Lisa helpt je daar graag bij. Reserveer via onze online afspraakmodule een gratis adviesuurtje.

Lisa is elke zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur aanwezig.

Meer over Lisa vind je hier Maak nu online een afspraak

Lisa’s blogs vol woontrends en tips

Speciaal voor onze website schrijft Lisa ook regelmatig blogs vol handige tips over styling, inspiratie en nieuws op het gebied van de laatste woontrends. Ze bezoekt woonbeurzen en vertelt, wat ze daar allemaal ontdekte.

DE RUIJTERMEUBEL NIEUWSBRIEF

Wil je geen enkele tip, woontrend of actie meer missen? Schrijf je dan snel in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle aanbiedingen, inspiratie en nieuwtjes!