Klantbeoordelingen★★★★★★★★★★8,4 van 10615 beoordelingen
Feedback Company

op basis van 12000 m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies kinderspeelruimte

Vaas Nour: een mooie plek voor je bloemen!

Vaas Nour is een van de mooie vazen van het merk Richmond Interiors. Het is een opvallende accessoire. Dit komt door het bijzondere (maar neppe) krokodillenleer. De vaas valt hierdoor meteen op in huis. Het is een echte eyecatcher. Nour is daarmee een mooie plek voor je bloemen. Daarnaast brengt het ook nog eens een mooie sfeer in huis.

Of je de vaas nou op tafel plaats of ergens in de kast. Of je het vult met echte bloemen of met neppe bloemen. Je kan er in ieder geval alle kanten mee op. Dat maakt de vaas zo bijzonder.

Daarnaast is de vaas goed te matchen met andere meubels en accessoires van Richmond Interiors. Benieuwd wat we nog meer hebben van dit merk? Kijk dan hier!

Mocht je op zoek zijn naar een andere vaas of wil je accessoires vinden die goed samengaan met Nour? Op onze website zijn veel mooie accessoires te vinden, waaronder de vaas van je dromen. Daarnaast zijn er in onze showroom meer accessoires te vinden. Kom daarom langs om onze uitgebreide collecte te bewonderen. Ook kan je meteen inspiratie op doen op het gebied van wonen, kleuren en trends.

64,-
ARTIKELNR.: 9041063

Als afgebeeld:

Vaas Nour
kleur: groen met goud
afmeting (hxbxd): 37×20,5×17,5cm

€64,00

merk: Richmond Interiors

Opties:
Voor Vaas Nour zijn er geen andere opties beschikbaar. Wel is deze vaas goed te combineren met andere meubels van Richmond Interiors.