Klantbeoordelingen★★★★★★★★★★8,4 van 10592 beoordelingen
Feedback Company

op basis van 12000 m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies kinderspeelruimte

Vaas Brass Tube: een unieke aanwinst voor thuis!

Vaas Brass Tube is een hele bijzondere vaas om te zien. Door zijn ronde, dunne en gouden buizen is dit een unieke vaas. Deze vaas zul je niet snel ergens anders zien, waardoor het een echte eyecatcher is.

Urban Nature Culture, het merk waar deze vaas onder valt, zegt het volgende over deze vaas: ‘Through simplicity comes great beauty.’ En daarmee hebben ze gelijk. De vaas is eigenlijk heel simpel. Drie halfronde buizen in een cirkel geplaatst, zorgen ervoor dat deze vaas mooi en elegant oogt. Bovendien is de vaas ook nog eens handgemaakt.

Elke buis heeft plek voor een bloem, plant of veer. Hierdoor blijft de vaas nog steeds simpel, maar heeft het ook een vleugje luxe.

Bovendien matched de vaas goed met onze andere woonaccessoires. Wil je weten hoe je Brass Tube het best kan combineren? Kom dan langs bij ons in de showroom. Hier vind je al onze woonaccessoires en ontdek je meteen wat wel en niet past in jouw woonstijl. Bovendien kan je hier ook inspiratie opdoen op het gebied van wonen, kleuren en trends.

79,95
ARTIKELNR.: 9034530

Als afgebeeld

Vaas Brass Tube
materiaal: ijzer
kleur: koper
afmeting (hxbxd): 40,2 x 39,2 x 35 cm

€ 79,95

Merk: Urban Nature Culture

Opties
voor deze vaas zijn er geen andere opties beschikbaar