12000m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies Restaurant 8.3/10 op basis van 610 reviews

Uitschuiftafel Köln: brengt sfeer in huis!

Uitschuiftafel Köln is onderdeel van het Spaanse merk Mobliberica. De tafel sluit perfect aan bij de Scandinavische stijl, maar misstaat ook niet in een moderne of design interieurstijl.

Bij het design van deze tafel is er veel nagedacht over order zuiverheid. Maar ook het gevoel van verwelkoming is belangrijk bij deze stoel. Bovendien moest het een tijdloos design zijn, zodat de tafel jarenlang mee kan. Toch blijft deze tafel functioneel en dus ideaal voor in huis.

Het Spaanse Mobliberica is een vooruitstrevend, vakbekwaam en dynamisch bedrijf. Dit is ook terug te zien in hun meubels. Sinds het begin produceert en ontwerpt het merk al aantrekkelijke en innovatieve tafels en stoelen. Het merk heeft niet alleen aandacht voor een zo goed mogelijk product, maar ook voor een zo’n milieubewust productieproces.

Wil je weten hoe Köln het best past in huis? Of ben je nog op zoek naar een eetstoel die mooi aansluit bij deze tafel? Kom dan langs bij ons in de showroom. Hier vind je een hoop verschillende meubels, waardoor je in een oogopslag ziet wat wel en niet past bij jouw stijl. Bovendien kan je hier inspiratie opdoen op het gebied van kleuren, wonen en trends.

vanaf: 2.735,-
ARTIKELNR.: 9043197

Gerelateerde producten

Als afgebeeld

Uitschuiftafel Köln
materiaal: hout, metaal
kleur: wit
afmeting (hxbxd): 90×220/300x75cm

€ 3486,-

merk: Mobliberica

Opties
uitschuiftafel Köln is leverbaar in diverse maten, gemaakt van diverse materialen

Ook leverbaar
eetstoel
eettafel