12000m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies Restaurant 8.3/10 op basis van 610 reviews

Tv-meubel Matalo: een prachtige combinatie van modern en industrieel!

Tv-meubel Matalo heeft een industriële uitstraling met een moderne twist. Het strakke design zorgt ervoor dat Matalo zowel in een modern als een industrieel interieur past. Het tv-meubel is leverbaar in 3 maten en twee verschillende uitvoeringen. Zo kan je kiezen uit een combinatie van mangohout en metaal of een volledig metalen uitvoering. Welke uitvoering je ook kiest, het metaal is altijd zwart gepoedercoat. Hierdoor krijgt het tv-meubel een strakke uitstraling. De kast met mangohout bevat hout dat volledig massief en naturel gelakt is.

Naast het tv-meubel, bevat Matalo nog andere meubels. Het volledige woonprogramma bestaat uit vitrinekasten, een wandtafel en dressoir. Hierdoor kan je gehele interieur mooi laten matchen. Bovendien zijn deze meubels ideaal voor al jouw mooiste accessoires.

Ben je benieuwd naar tv-meubel Matalo? Wil je deze kast vergelijken met andere tv-meubels bij ons in de winkel of zou je graag de rest van woonprogramma Matalo willen zien? Kom dan langs bij ons in de showroom. Hier kan je bovendien inspiratie opdoen op het gebied van wonen, kleuren en trends.

De tv-meubel is in de kleinste maat leverbaar vanaf € 399,-

vanaf: 399,-
ARTIKELNR.: 10350676

Gerelateerde producten

Als afgebeeld:

Tv-meubel Matalo
materiaal: mangohout + metaal
kleur: zwart
afmeting (hxbxd):  045x120x040cm
uitvoering: 2 laden, 1 open vak in mangohout + zwart

€ 399,-

Merk: IN.HOUSE

Opties
het tv-meubel is leverbaar met 2, 3 of 4 laden
Matalo kan geleverd worden in mangohout en metaal of alleen metaal

Ook leverbaar
kast
vitrinekast
dressoir
wandtafel