Klantbeoordelingen★★★★★★★★★★8,4 van 10615 beoordelingen
Feedback Company

op basis van 12000 m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies kinderspeelruimte

Tv-dressoir Venice: luxe, ambachtelijk en eigenzinnig!

Tv-dressoir Venice is een mooi item voor in huis. Dit dressoir heeft een luxe, ambachtelijke en eigenzinnige uitstraling. Venice krijgt deze look door de oude teakhouten inleg, in combinatie met het donkere vintage metalen frame. Wat Venice nog bijzonderder maakt, is dat elk meubel uniek is. Dit komt doordat de verschillende oud teakhouten delen handmatig geselecteerd en ingelegd worden. Daardoor is er niemand die precies hetzelfde tv-dressoir heeft als jij.

Naast een tv-dressoir, is er ook een sideboard, eettafel, salontafel, spiegel en boekenkast van Venice. Dit complete woonprogramma zorgt voor rust en eenheid in huis en je interieur zal hier een strakke look van krijgen.

Wil je weten of Venice een goede match is voor bij jou thuis? Kom dan langs bij ons in de showroom. Hier kan je het tv-dressior in het echt komen bewonderen. Bovendien kunnen onze verkopers je helpen met al je vragen. Daarnaast kan je bij ons in de showroom inspiratie opdoen op het gebied van wonen, kleuren en trends.

699,-
ARTIKELNR.: 9050247

Gerelateerde producten

Als afgebeeld

Tv-dressoir Venice
materiaal: teakhout, metaal
kleur: teak en zwart
afmeting (hxbxd): 50x190x45cm
uitvoering: tv-dressoir

€ 699,-

merk: Nijwie Furniture

Opties
voor dit tv-dressoir zijn er geen andere opties beschikbaar

Ook leverbaar
sideboard
eettafel
salontafel
spiegel
boekenkast