Klantbeoordelingen★★★★★★★★★★8,4 van 10505 beoordelingen
Feedback Company

op basis van 12000 m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies kinderspeelruimte

Wooninspiratie

Een aantal populaire tafels van dit moment is uitgevoerd met een keramisch blad. In eerste instantie wellicht geen voor de hand liggende keuze. Want eerlijk gezegd, wordt er bij keramiek vaker aan (vloer)tegels, keukenbladen en zelfs potten of vazen gedacht. Waarom ik keramiek als tafelblad zo fantastisch vind, licht ik toe in deze blog.

Voordat ik het over alle praktische eigenschappen en voordelen ga hebben, is er voor mij echt een duidelijke reden waarom deze tafel hoog op mijn verlanglijstje staat. Want welke vloer je ook in je woonkamer hebt liggen en wat je woonstijl ook is, zo’n tafel past overal! Met de ruime keuze aan kleurgradaties, structuren en mogelijkheden voor het onderstel zijn tafels met een keramisch blad helemaal naar wens samen te stellen. Zie hier een greep uit de collectie keramische bladen van het woonmerk Bert Plantagie.

Mooi, krasvast en zeer hygiënisch

Keramiek heeft dus niet alleen een prachtige uitstraling, maar bovendien veel praktische eigenschappen. Wist je dat het bestand is tegen zeer hoge en lage temperaturen en beschikt over een krasvastheid met een hardheid van 9? Naast keramiek is er slechts één materiaal dat een hogere stoot-, slag- en krasvastheid heeft. Namelijk diamant! Ondanks dat het materiaal een 100% natuurproduct is, is keramiek zeer hygiënisch. Je kan je levensmiddelen direct op het tafelblad leggen, zonder je zorgen te maken over de producten of de tafel zelf. Vlekken zijn ook geen probleem. Met slechts één beweging (en in het ergste geval huishoudelijke zeep) krijg je het blad in een handomdraai schoon. Ideaal!

In de showroom van De Ruijtermeubel is er naast vele banken, stoelen en fauteuils ook een grote collectie tafels te bezichtigen. Uiteraard staan daar diverse eetkamertafels met een keramisch blad tussen, maar kijk ook eens naar de salontafels. Er hangt zelfs een prachtig tv-meubel van keramiek. Mijn favoriet? De Edge van Bert Plantagie; een unieke tafel met een stijlvolle en verfijnde uitstraling!

Heb je na het lezen van deze blog vragen aan interieurarchitect Lisa? Of wil je graag professioneel en onafhankelijk woonadvies op maat? Reserveer via onze online afspraakmodule een gratis en geheel vrijblijvend adviesuurtje van Lisa. Zij is elke zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur aanwezig.

INTERIEURARCHITECT LISA

Lisa Voet is een professioneel en onafhankelijk interieurarchitect, die klanten van De Ruijtermeubel helpt met gratis tips en woonadvies op maat. Met haar blogs deelt zij regelmatig haar kennis over het inrichten van je huis en de laatste woontrends.

Meer over Lisa vind je hier Maak nu online een afspraak

GEEN ACTIE MEER MISLOPEN

Nooit meer inspirerende woontips, de laatste woontrends of mooie acties missen? Meld je dan snel aan voor onze digitale nieuwsbrief.