Klantbeoordelingen★★★★★★★★★★8,4 van 10615 beoordelingen
Feedback Company

op basis van 12000 m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies kinderspeelruimte

Tafellamp Colada: voor een tropisch gevoel!

Tafellamp Colada brengt een mooie sfeer in huis. De lamp, die eruit ziet als een ananas, valt meteen op. Het is een unieke lamp om te zien en juist daarom is deze accessoire zo leuk. Colada brengt licht in huis, maar ook gezelligheid. Het kan gesprekken op gang brengen en zorgt ervoor dat je woning een open sfeer heeft. Bovendien is Colada in het goud en zilver te verkrijgen, waardoor het in veel verschillende woonstijlen past. Daarnaast kan de lamp van Richmond Interiors ook nog goed gecombineerd worden met de verschillende lampenkappen van dit merk. Hierdoor past Colada altijd bij jou thuis!

Mocht je op zoek zijn naar een andere (tafel)lamp of wil je accessoires vinden die goed samengaan met Colada? Op onze website zijn veel accessoires te vinden, maar ook in onze showroom vind je mooie accessoires. Hier kun je onze uitgebreide collectie komen bewonderen. Ook kan je meteen inspiratie op doen op het gebied van wonen, kleuren en trends.

218,-
ARTIKELNR.: 9041058

Als afgebeeld:

Tafellamp Colada
kleur: zilver, taupe
uitvoering: zilveren ananas, lampenkap Jaylinn velvet taupe

€ 218,00

Merk: Richmond

Opties:
Tafellamp Colada is leverbaar in goud en zilver en kan met veel lampenkappen van Richmond Interiors worden gecombineerd.