12000m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies Restaurant 8.3/10 op basis van 610 reviews

Tafel Podavi: tijdloze elegantie!

Tafel Podavi is een stijlvolle eetkamertafel uitgevoerd in massief eikenhout. Het ovale blad is mooi afgeschuind en de prachtige slanke twisterpoot zorgt voor een echte eyecatcher in je interieur. De tafel is verkrijgbaar in diverse maten en afwerkingen.

  • Prachtig ontwerp
  • Vele kleuren mogelijk, zelfs op maat
  • Hoogwaardige kwaliteit

Daarnaast is het ook mogelijk om de tafel uit te laten voeren in eiken fijn rustiek, de knoesten en grotere scheurtjes zijn dan opgevuld. De kleinere haarscheurtjes blijven open. De bladvorm is naar keuze ovaal of rechthoekig te verkrijgen. De randafwerking van het blad kan zowel afgeschuind of recht.

Het bovenblad is vervaardigd uit 4 cm (2+2 cm opgedikt) massief eikenhout. De ovale vorm geeft de tafel veel flexibiliteit in het gebruik. Een extra stoel bijplaatsen is dan vaak eenvoudiger dan bij een rechthoekig model. Er zijn diverse bladmaten beschikbaar zodat deze bijzondere tafel altijd een goede combinatie met je interieur vormt.

Wil je weten of Podavi een goede match is voor bij jou in huis? Ben je benieuwd naar de opties van deze tafel of wil je Podavi vergelijken met onze andere eettafels? Kom dan langs bij ons in de showroom. Hier kan je deze eettafel in het echt komen bewonderen, maar kan je ook genieten van al onze andere eettafels en stoelen. Bovendien kunnen onze verkopers je helpen met al je vragen over Podavi, maar ook over vele andere onderwerpen. Daarnaast kan je bij ons in de showroom inspiratie opdoen op het gebied van wonen, kleuren en trends.

Tafel Podavi is leverbaar vanaf € 1549,-

vanaf: 1.549,-
ARTIKELNR.: 10333739

Als afgebeeld:

Tafel Podavi
materiaal: eiken geborsteld
kleur: fins eiken
afmetingen (hxbxd): 076 x 240 x 120 cm
uitvoering: twisterpoot zwart metaal, verjongd blad

€ 1599,-

Merk: In.House

Opties:
Tafel Podavi is leverbaar in verschillende maten en kleuren
blad – recht of verjongd