12000m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies Restaurant 8.3/10 op basis van 610 reviews

Stoel Vinto: de eyecatcher in je interieur!

Stoel Vinto is een stoel gemaakt van onderhoudsvriendelijke microvezelstof. De stoel heeft zwart metalen poten en een goed zitcomfort. Ook vormen de zitting, rugleuning en armleuningen één geheel. Let bovendien op het prachtige banenstiksel wat vakkundig op de zit- en rugleuning is aangebracht.

  • Korte levertijden
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Goed zitcomfort

Stoel Vinto is leverbaar in diverse kleuren. Hierdoor past het in alle interieurstijl. Daarnaast is de onderhoudsvriendelijke microvezelstof makkelijk te reinigen. Ook is dit een sterke stof. Bovendien voelt de stof zacht aan en is het slijtvast. Ondanks dat, is het kuipje zeer eenvoudig met enkele schroeven op het onderstel te monteren.

De zwarte metalen poten zijn gepoedercoated. Dat betekent dat er een droog poeder op de poten wordt aangebracht, waarna deze lak streeploos open zal vloeien in een oven. Zo wordt de lak op het metaal ‘gebakken’. Hierdoor krijgt de stoel de sterkst mogelijke lakafwerking die er is.

Wat ook leuk is aan deze stoel, is dat je de garantie uit kan breiden tot maar liefst 5 jaar. Zo kun je jarenlang zorgeloos genieten van je aankoop. Onder deze garantie valt onder meer de constructie van het meubel en een garantie tegen vlekken. Daarnaast wordt er veel gekozen voor een monteur aan huis, zodat je er zeker van bent dat alles snel en efficiënt opgelost wordt.

IN.HOUSE besteedt uitvoerig aandacht aan de kwaliteit van haar meubelen. Voordat de meubelen in de collectie worden opgenomen zal er een uitgebreide controle plaatsvinden op de gebruikte materialen maar ook op de combinaties van deze materialen om er zeker van te zijn dat het meubel je jarenlang woonplezier kan bieden.

99,-
ARTIKELNR.: 10315839

Als afgebeeld

Stoel Vinto
materiaal: microvezelstof
kleur: antraciet
afmeting (hxbxd): 90x52x61cm
zithoogte: 49cm
zitdiepte: 44cm
uitvoering: microvezelstof – antraciet

€ 99,-

Merk: IN.House

Opties:
de stoel Vinto is verkrijgbaar in diverse kleuren