12000m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies Restaurant 8.3/10 op basis van 610 reviews

Relaxfauteuil Twice TW143: opstaan is geen probleem!

Relaxfauteuil Twice TW143 is perfect voor als je op zoek bent naar een fauteuil waarin je heerlijk kunt ontspannen. Twice TW143 is leverbaar in diverse kleuren en materialen. Ook zijn er verschillende opties voor de armen en kan de fauteuil geleverd worden met een sta-op functie. Bovendien zijn er verschillende opties voor de voet van deze relaxfauteuil. Daarnaast is de fauteuil leverbaar in de maten: XS, S, M, L, XL en XXL. Hierdoor kan je niet alleen heerlijk ontspannen in de fauteuil, maar is het ook nog eens helemaal aan te passen aan jouw interieur.

De relaxfauteuil wordt standaard geleverd met elektrische bediening d.m.v. drie motoren. Deze motoren zijn voor de rugleuning, voetklep en voor de hart-balans functie. Deze  “hart-balans” functie houdt in dat voeten en het hart in een denkbeeldige horizontale lijn liggen. Hierdoor wordt het hart minimaal belast wat als zeer rustgevend wordt ervaren.

De elektromotoren van de relaxfauteuil Twice TW143 worden door een oplaadbare accu gevoed. Hierdoor heb je geen last van een snoer die over de vloer loopt. Bovendien is de relaxfauteuil voorzien van bedieningstoetsen. Het bovenste deel van de rugleuning kan van achter naar voor worden versteld (topswing), waardoor het hoofd in elke positie aangenaam wordt ondersteund.

De Twice TW143 is ook manueel leverbaar. Het manuele model heeft geen voetklep en geen elektrische verstelling. De rugverstelling gebeurt door middel van een gasveer. Dit model wordt Senza genoemd.

Benieuwd naar hoe de relaxfauteuil het best past bij jou in huis? Kom dan langs in de showroom. Hier kan je bovendien inspiratie opdoen op het gebied van wonen, kleuren en trends!

Relaxfauteuil Twice TW143 is zonder sta-op functie leverbaar vanaf €2464,- en met sta-op functie vanaf €2894,-

vanaf: 2.464,-
ARTIKELNR.: 9016139

Als afgebeeld:

Relaxfauteul Twice TW143
materiaal: Leder Oasis
kleur: Mosterd
afmeting (hxbxd): 110x71x81cm
zithoogte: 46cm
zitdiepte: 53cm
uitvoering: LG 4 – voet 83 met sta-op – Small

€3436,-

Opties:
de relaxfauteuil Twice TW143 is leverbaar in diverse kleuren en materialen
keuze uit XS, S, M of L
verschillende opties voor de voet
opties – sta op hulp, opblaasbare lendensteun, tiptoetsbediening