fbpx
12000m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies Restaurant 8.3/10 op basis van 610 reviews

Sta-op fauteuil Rizano: voor het ultieme relaxen!

Sta-op fauteuil Rizano is een relaxfauteuil met een uniek systeem. Bij het verstellen van de rugleuning gaan de armleuningen mee naar achteren. In iedere stand van de sta-op fauteuil blijft het lichaam zo in de meest optimale positie, voor een uiterst ontspannen zit.

  • Armleuningen verstelbaar met rugleuning
  • Maatwerk mogelijk
  • Uitgebreide stof- en ledercollectie
  • Standaard met sta-op functie

Standaard is de sta-op fauteuil Rizano uitgevoerd met een 3-motorige sta-op functie. De relaxfauteuil is verder uit te breiden en op maat te maken met veel comfort-verhogende functies. Zo kun je kiezen uit een massage- en verwarmingssysteem, een elektrisch verstelbare hoofdsteunverstelling, of een zogenaamde ‘Zero gravity’ functie, ook wel ‘Hertzwaage’ genoemd. Met deze functie kun je de fauteuil kantelen zodat je benen wat hoger komen te liggen. Je hart hoeft dan minder hard te pompen om het bloed te circuleren. Dit werkt uitermate ontspannend, zeker als je het bijvoorbeeld combineert met een verwarmingsfunctie.

Je kunt model Rizano uitvoeren in één van de vele stoffen of ledersoorten uit de IN.HOUSE collectie. Maar je kunt ook kiezen voor een leuke combinatie van stof en leder. Het model is bovendien helemaal op maat te maken. Standaard kun je kiezen uit 4 maten: S, M, L of XL, en daarnaast kun je ook de zithoogte en zitdiepte nog laten aanpassen. Zo weet je zeker dat hij helemaal bij jou en je wensen past!

vanaf: 2.699,-
ARTIKELNR.: 10378702

Gerelateerde producten

Als afgebeeld:

Sta-op fauteuil Rizano
materiaal: microleder Mustang
kleur: 059-Moss
afmeting (hxbxd): 116 x 071 x 084 cm
zithoogte: 44 cm
zitdiepte: 50 cm
uitvoering: S – L3 – 3 vlaks stiksel-met open metalen arm en stervoet

€ 2949,-

Merk: In.House

Opties:
Sta-op fauteuil Rizano is leverbaar in zowel stof als in het leder en in diverse kleuren en kwaliteiten
poot – ster- of schijfvoet in diverse kleuren en materialen
maten – S, M, L en XL
veel opties mogelijk

Ook leverbaar:
Relaxfauteuil