fbpx
12000m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies Restaurant 8.3/10 op basis van 610 reviews

Sta-op fauteuil Ramilo: één met mogelijkheden!

Sta-op fauteuil Ramilo zit in de basisuitvoering al heerlijk, maar kan nog comfortabeler worden gemaakt dankzij de vele extra opties. Daardoor is deze sta-op fauteuil een echte relaxtopper.

Ramilo wordt standaard uitgevoerd met 2 motoren. Hierdoor kan je de voetklep en rug afzonderlijk van elkaar verstellen. Voor meer comfort, kan je kiezen voorn een massage- en verwamringssysteem, een elektrisch verstelbare hoofdsteunverstelling of een opblaasbare lendensteun. Verder kan je de hoogte van de zitting aanpassen. Ook de armhoogte is aan te passen. Door al deze mogelijkheden is Ramilo de perfecte fauteuil om heerlijk in te relaxen na een werkdag of werkweek.

Ramilo is verkrijgbaar in zowel stof als leder, maar je kunt er ook voor kiezen om deze materialen te combineren. Zo kun je bijvoorbeeld de armleuningen en zijkant laten bekleden in leder en de rest van de fauteuil in stof. Dit geeft een speels effect, maar is ook erg praktisch.

Wil je weten hoe de sta-op fauteuil het best past bij jou in huis of wil je Ramilo vergelijken met onze andere relaxfauteuils? Kom dan langs bij ons in de showroom. Hier vind je een groot assortiment aan relaxfauteuils, waardoor er altijd wel iets tussen zit wat past bij jouw wensen en behoeften. Bovendien kan je hier inspiratie vinden op het gebied van wonen, kleuren en trends.

vanaf: 1.399,-
ARTIKELNR.: 10348993

Gerelateerde producten

Als afgebeeld:

Sta-op fauteuil Ramilo
materiaal: leder Toledo
kleur: Moss
afmeting (hxbxd): 118 x 072 x 090 cm
zithoogte: 48 cm
zitdiepte:  54 cm
uitvoering: large – 2-motorige relaxfunctie met sta-op functie met zwarte kunststof pootjes

€ 1599,-

Merk: IN.House

Opties:
Sta-op fauteuil Ramilo is leverbaar in de maten S, M, L en XL
Ramilo is leverbaar in verschillende kleuren stof en leder, met optie voor dubbelstoffering
keuze tussen 2-motorig met sta-op functie of 4-motoring met sta-op functie
zitbreedte, zithoogte en armhoogte aan te passen
met accu of topswing te leveren
verschillende opties voor extra comfort
USB laadpoort
nekkussen