12000m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies Restaurant 8.3/10 op basis van 610 reviews

Sta-op fauteuil Lerira: luxe en klasse!

Sta-op fauteuil Lerira is een model met vele mogelijkheden. Zo kan je zelf, naar eigen wens, je relaxfauteuil samenstellen. Door de ruime keuze in stof- en leersoorten kun je de mooiste combinaties maken met bijvoorbeeld andere meubelen uit de IN.HOUSE collectie. Immers, zowel je bank als fauteuil zouden in hetzelfde stof of leer bekleed kunnen worden. Lerira komt bovendien met een keuze tussen verschillende poten.

  • Stel je eigen relaxfauteuil samen
  • Zeer ruime keuze in stof- en leersoorten
  • Keuze in diverse poten
  • Optioneel pneumatische massage systeem
  • Optioneel verwarming systeem met 3 standen
  • Ook leverbaar als Sta-op fauteuil

Lerira wordt standaard geleverd met een handmatige bediening. Hiermee bedien je een gasveer waarmee de rugleuning en het voetenbord los van elkaar te verstellen is. Natuurlijk is het ook mogelijk om de relaxfauteuil uit te breiden met 2 motoren waardoor het elektrisch te verstellen is. Zelfs de hoofdsteun van dit model is te verstellen. Ook hier heb je de keuze om dit handmatig te laten uitvoeren of elektrisch.

Relaxfauteuil Lerira kent ook een wellness-systeem. Voor een beetje extra ontspanning hoef je, bij aanschaf van Lerira, de deurer niet voor uit te gaan. Ook is het mogelijk om een stoelverwarming te plaatsen in de Lerira met 3 verschillende warmte standen. Dit is ideaal tijdens de koude dagen. Ook is het mogelijk om een pneumatisch massage systeem met 2 zones te kiezen voor in je relaxfauteuil. Deze twee zijn bovendien te combineren.

Sta-op fauteuil Larira in stof is leverbaar vanaf € 1949,- en in leer vanaf € 2049,-

vanaf: 1.949,-
ARTIKELNR.: 10294179

Gerelateerde producten

Als afgebeeld:

Sta-op fauteuil Lerira
materiaal: leder lucca + stof Isola
kleur: antraciet + graphite
afmeting (hxbxd): 111x072x077 cm
zithoogte: 45 cm
zitdiepte: 52 cm
uitvoering: medium (M) in leder lucca antraciet met achterkant en zijkant in stof isola 66-graphite (variant 10) met V-patroonstiksel in de rug (type C), armleuning type 3, elektrisch verstelbaar d.m.v. 2 motoren incl. sta-op functie, elektrisch verstelbare hoofdsteun, USB laadpoort in RVS bedieningspaneel, comfort systeem CSR 3 en stervoet S5 zwart.

€ 3669,-

Merk: IN.HOUSE

Opties:
de fauteuil Lerira is leverbaar in diverse kleuren, stoffen en lederen
er zijn verschillende opties voor het stiksel in de rug
verschillende opties voor de poot
Lerira is leverbaar in de maten S, M en L

Ook leverbaar:
Relaxfauteuil