12000m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies Restaurant 8.3/10 op basis van 610 reviews

Spiegel Venice: luxe, ambachtelijk en eigenzinnig!

Spiegel Venice is een woonaccessoire voor in huis. De spiegel heeft een luxe, ambachtelijke en eigenzinnige uitstraling. Venice krijgt deze look door de oude teakhouten inleg. Wat Venice nog bijzonderder maakt, is dat elk meubel uniek is. Dit komt doordat de verschillende oud teakhouten delen handmatig geselecteerd en verwerkt worden. Daardoor is er niemand die precies hetzelfde tv-dressoir heeft als jij.

Naast een spiegel, is er ook een sideboard, eettafel, salontafel, tv-dressoir en boekenkast van Venice. Dit complete woonprogramma zorgt voor rust en eenheid in huis en je interieur zal hier een strakke look van krijgen.

Wil je weten of Venice een goede match is voor bij jou in huis? Kom dan langs bij ons in de showroom. Hier kan je de spiegel in het echt komen bewonderen. Bovendien kunnen onze verkopers je helpen met al je vragen over deze spiegel, maar ook over vele andere onderwerpen. Daarnaast kan je bij ons in de showroom inspiratie opdoen op het gebied van wonen, kleuren en trends.

239,-
ARTIKELNR.: 9050250

Gerelateerde producten

Als afgebeeld

Spiegel Venice
materiaal: teakhout, glas
kleur: teak
afmeting (hxbxd): 44x120x80cm
uitvoering: spiegel

€ 239,-

merk: Nijwie Furniture

Opties
voor deze spiegel zijn er geen andere opties beschikbaar

Ook leverbaar
sideboard
eettafel
salontafel
spiegel
boekenkast