12000m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies Restaurant 8.3/10 op basis van 610 reviews

Spiegel Monet: mooi voor aan de muur!

Spiegel Monet is een spiegel die eruit ziet alsof het al jaren meegaat. Doordat de spiegel allemaal vlekken heeft, ziet het er heel authentiek uit. Bovendien zorgen die vlekken voor een warme en oude sfeer. De spiegel komt nog meer naar voren in het interieur als er meerdere aan de wand worden gehangen. Een saaie muur wordt hierdoor helemaal opgeknapt. De spiegels zorgen zo voor een extra authentiek tintje in de woning. Wie wil dat nou niet? Dat spiegels zoveel voor je huis kunnen doen.

De spiegel is omlijst met zwart metaal, waardoor het past bij een hele hoop verschillende interieur- en woonstijlen.

Monet is een spiegel van het merk Bodilson. Bodilson heeft veel mooie items, van stoere meubels tot eyecatchers van woonaccessoires. Omdat wij selected dealer zijn van dit merk, vind je bij ons in de winkel een groot assortiment aan meubels van Bodilson.

Wil je weten of deze spiegel bij jou in huis past of wil je Monet vergelijken met onze andere spiegels? Kom dan langs bij ons in de showroom. Onze verkopers staan klaar om jou te helpen en al jouw vragen te beantwoorden. Bovendien kan je bij ons in de showroom inspiratie opdoen op het gebied van wonen, kleuren en trends!

46,- 29,-
ARTIKELNR.: 18002007

Als afgebeeld

Spiegel Monet:

materiaal: metaal
afmeting Ø: 28cm

Merk: Bodilson

Opties:
dit product heeft geen andere opties.