12000m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies Restaurant 8.3/10 op basis van 610 reviews

Spiegel Ihke 11: de mooiste aan de wand!

Spiegel Ihke 11 is een spiegel die je niet kan missen aan je wand. De ronde spiegel, bestaande uit twee delen, laat je woning niet alleen ruimer lijken, maar brengt ook nog eens een mooie sfeer in huis. Het is een simpel item waar je je muur mee kan opfleuren. Bovendien is een spiegel ook nog eens handig in huis. Of je het nou in de woonkamer, in de hal, in de keuken of in de slaapkamer ophangt, deze spiegel staat overal.

Wil je de muur opleuken met meer dan alleen een spiegel? Met Ihke 11 kan dat! Deze spiegel is namelijk goed te combineren met een hele hoop verschillende schilderijen en andere wanddecoratie. Hierdoor maak je van jouw muur een hele leuke, gezellige en huiselijke muur.

Wil je weten welke accessoires het beste passen bij deze spiegel? Of ben je benieuwd hoe de spiegel in het echt oogt? Kom dan langs bij ons in de showroom. Hier vindt je onder andere een hoop woonaccessoires, waardoor je meteen ziet wat wel en niet past bij jou in huis. Bovendien kan je hier ook inspiratie opdoen op het gebied van wonen, kleuren en trends.

74,95
ARTIKELNR.: 8719533110613

Als afgebeeld

Spiegel Ihke 11
kleur: zwart
afmeting (hxbxd): 79x40x1,5cm

€ 74,95

Merk: IN.HOUSE

Opties:
voor deze spiegel zijn er geen andere opties beschikbaar

Ook leverbaar:
bij ons in de showroom vind je  nog een hele hoop andere accessoires