12000m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies Restaurant 8.3/10 op basis van 610 reviews

Spiegel Cloud en Myme: eenvoud voor aan de wand!

Spiegel Cloud en Myme zijn doorsnee spiegels die door de eenvoud overal geplaatst kun worden. Ze staan mooi in de gang, op het toilet, in de huiskamer of in de slaapkamer. Daarnaast passen ze ook nog eens in alle woonstijlen. Door het op verschillende plekken in huis te combineren, creëer je meteen een geheel zonder dat het er al te dik op ligt. Beide spiegels hebben een zwarte metalen rand, maar verschillen van grootte. Cloud is de grote spiegel van de twee en heeft een doorsnee van 80 centimeter. Myme is niet heel veel kleiner en heeft een doorsnee van 60 centimeter.

Cloud en Myme zijn een spiegels van het merk Bodilson. Bodilson heeft veel mooie items, van stoere meubels tot eyecatchers van woonaccessoires. Omdat wij selected dealer zijn van dit merk, vind je bij ons in de winkel een groot assortiment aan meubels van Bodilson.

Wil je weten of deze spiegels bij jou in huis passen of wil je Cloud en Myme vergelijken met onze andere spiegels? Kom dan langs bij ons in de showroom. Onze verkopers staan klaar om jou te helpen en al jouw vragen te beantwoorden. Bovendien kan je bij ons in de showroom inspiratie opdoen op het gebied van wonen, kleuren en trends!

Spiegel Myme is al leverbaar vanaf €99,-

vanaf: 99,-
ARTIKELNR.: 18002006

Als afgebeeld

Spiegels Cloud en Myme:
materiaal: metaal en glas
kleur: zwart
afmeting Ø: 60cm of 80 cm

Myme kost €99,- en Cloud kost €149,-

Merk: Bodilson

Opties:
de spiegels zijn leverbaar in twee verschillende maten