12000m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies Restaurant 8.3/10 op basis van 610 reviews

Sierkussen Sky: een kussen met veel detail!

Sierkussen Sky is een kussen van het merk Design on Stock. Sky is ontworpen door Studio Foorumi en is een kussen van stille wateren diepe gronden. Want hoe langer je naar dit kussen kijkt, hoe meer details je zult zien. Zo is de stof bijvoorbeeld geweven met meerdere kleuren garen. Hierdoor krijgt Sky een bijzondere diepte. De leren accentstrook geeft Sky bovendien een rijke en tijdloze uitstraling. Dit alles zorgt ervoor dat het kussen perfect is om accenten mee aan te brengen.

Wat Sky verder ideaal maakt, is het feit dat het kussen leverbaar is in diverse kleuren. Hierdoor matcht het altijd met je bank, je huidige kussens en de rest van je interieur.

Mocht dit toch niet helemaal jouw sierkussen zijn, wees dan niet getreurd. Op onze website, maar ook in onze showroom vind je nog vele andere sierkussens. Wij nodigen je daarom graag uit om een keer langs te komen. Zo kan je meteen zien welke kussens we hebben en welke daarvan goed passen in jouw huis. Daarnaast kan je ook meteen inspiratie opdoen op het gebied van wonen, kleuren en trends!

85,-
ARTIKELNR.: 9035544

Als afgebeeld

Sierkussen Sky
kleur: grijs en bruin
afmeting (hxb): 35x65cm

€ 85,-

Merk: Design on Stock

Opties
sierkussen Sky is leverbaar in diverse kleuren