12000m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies Restaurant 8.3/10 op basis van 610 reviews

Sierkussen Scarpe: combinatie in overvloed!

Sierkussen Scarpe is een prachtig leren sierkussen dat bij iedereen in huis past. Het kussen komt voor in twee verschillende vormen. Zo kan je kiezen voor de klassieke vierkante vorm, maar komt de kussen ook voor in een rechthoekige vorm. Hierdoor kan het sierkussen altijd comfortabel gebruikt worden. Daarnaast past het ook bij elke bank en stoel.

Scarpe is gemaakt van mooi en zacht vol aniline leder. Doordat het kussen van leder gemaakt is, geeft het een warme sfeer aan je interieur. Maar door de openstaande naden heeft het kussen ook nog eens een hele stoere uitstraling.

Bovendien is kussen Scarpe leverbaar in dertien verschillende kleuren. Deze kleuren zijn goed te combineren. Dus als je voor een mooi speels effect wilt gaan, is dat een aanrader. Daarnaast is het ook mogelijk om de verschillende vormen te combineren. Ook dit geeft een los en speels effect voor in je interieur. Helemaal stoer is om zowel de verschillende vormen als de verschillende kleuren met elkaar te combineren. Hoe dan ook, door de verschillende vormen en kleuren past sierkussen Scarpe altijd bij jouw interieur.

Mocht dit toch niet helemaal jouw sierkussen zijn, wees dan niet getreurd. Op onze website, maar ook in onze showroom vind je nog vele andere sierkussens. Wij nodigen je daarom graag uit om een keer langs te komen. Zo kan je meteen zien welke kussens we hebben en welke daarvan goed passen in jouw huis. Daarnaast kan je ook meteen inspiratie opdoen op het gebied van wonen, kleuren en trends!

Sierkussen Scarpe is in een rechthoekige vorm leverbaar vanaf €99,00 en in een vierkante vorm vanaf €119,-

vanaf: 99,-
ARTIKELNR.: 11000325

Als afgebeeld:

Sierkussen Scarpe:
materiaal: leder
afmeting: 45x45cm
uitvoering: elephant / grijs

€119,-

Merk: Bodilson

Opties:
sierkussen Scarpe is ook leverbaar in de kleuren: elephant, taupe, beige, bruciato, cognac, grey, brown, limo, vineccia, dark grey, black, green en deer