12000m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies Restaurant 8.3/10 op basis van 610 reviews

Sierkussen Jewel: een juweeltje op de bank!

Sierkussen Jewel is, zoals de naam al zegt, een juweeltje voor op de bank. Het kussen is onderdeel het merk Design on Stock en is ontworpen door Studio Foorumi. Eenmaal je oog op dit kussen laten vallen, kan je beginnen met combineren. Jewel heeft een magisch design met een ontzettend interessant kleurverloop. De andere kant van het sierkussen bestaat uit geweven wol in getogen kleuren.Verder bevat Jewel geen stiknaden aan de zijkant, waardoor de stoffen mooi in elkaar overlopen.

Wat Jewel verder ideaal maakt, is het feit dat het kussen leverbaar is in diverse kleuren. Hierdoor matcht het altijd met je bank, je huidige kussens en de rest van je interieur.

Mocht dit toch niet helemaal jouw sierkussen zijn, wees dan niet getreurd. Op onze website, maar ook in onze showroom vind je nog vele andere sierkussens. Wij nodigen je daarom graag uit om een keer langs te komen. Zo kan je meteen zien welke kussens we hebben en welke daarvan goed passen in jouw huis. Daarnaast kan je ook meteen inspiratie opdoen op het gebied van wonen, kleuren en trends!

79,-
ARTIKELNR.: 9035542

Als afgebeeld

Sierkussen Jewel
kleur: roze
afmeting (hxb): 29x62cm

€ 79,-

Merk: Design on Stock

Opties
Jewel is leverbaar in diverse kleuren