12000m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies Restaurant 8.3/10 op basis van 610 reviews

Sierkussen Haze: voor ieder wat wils!

Sierkussen Haze is leverbaar in zoveel kleuren en vormen, dat de kussen helemaal aan te passen zijn aan je bank en aan je stijl. In de drie varianten qua vorm herken je overigens wel een familietrekje. Dit is de mooie, maar licht gecapitonneerde look. Ook de bijzondere hoekplooien van deze kussentjes  maken Haze tot een fraaie eyecatcher in je woonlandschap.

Haze is een sierkussen van het designmerk Pode. Doordat Haze leverbaar is in diverse soorten kleuren, materialen en formaten leverbaar is, is het goed te combineren met verschillende interieurstijlen. Het maakt niet uit wat voor bank je hebt of welke kleur veelvoorkomend is in je woonstijl, Haze is hier altijd op aan te passen. Dat maakt dit sierkussen ideaal!

Wil je weten hoe Haze het best past bij jou in huis? Wil je graag de andere meubel van het designmerk Pode komen bewonderen of ben je op zoek naar andere nieuwe meubels? Kom dan langs bij ons in de showroom. Onze verkopers helpen je graag met al je vragen. Bovendien kan je bij ons in de showroom inspiratie opdoen op het gebied van wonen, kleuren en trends.

Sierkussen Haze is in de kleinste maat leverbaar vanaf € 95,-

vanaf: 95,-
ARTIKELNR.: 9016053

Als afgebeeld

Sierkussen Haze
materiaal: stof Bolster
Kleur: mosterdgeel
afmeting (hxbxd): 45x50cm
uitvoering: vierkant, stof bolster, stofgroep 4

€ 130,-

Merk: Pode

Opties
kussen Haze is leverbaar in diverse kleuren, formaten en materialen
sierkussen 48×30 cm heeft aan voor- en achterzijde 1 grote “knoop”, sierkussen 50×45 cm heeft aan voor- en achterzijde 1 kleine “knoop” en sierkussen 76×30 cm heeft aan voor- en achterzijde 2 kleine “knopen”