12000m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies Restaurant 8.3/10 op basis van 610 reviews

Sierkussen Cloud: accessoires voor op de bank!

Sierkussen Cloud is een kussen van het merk Design on Stock. In hun kussencollectie ontbrak een vierkant kussen. Met Cloud is dat verleden tijd. Dit sierkussen is ontzettend comfortabel. Dit komt omdat het gemaakt is van een bijzonder aantrekkelijke zachte stof. Bovendien is Cloud leverbaar in stijlvolle trendy gemêleerde kleurencombinaties.

Het kussen bestaat niet alleen uit twee verschillende kleuren, maar er zijn ook nog eens verschillende opties qua kleurkeuzes. Hierdoor kan je dus lekker combineren. Niet alleen met de kussens zelf, maar ook met banken en interieurstijlen. Cloud vindt namelijk bij elke bank en in elke interieurstijl een mooi plekje.

Mocht dit toch niet helemaal jouw sierkussen zijn, wees dan niet getreurd. Op onze website, maar ook in onze showroom vind je nog vele andere sierkussens. Wij nodigen je daarom graag uit om een keer langs te komen. Zo kan je meteen zien welke kussens we hebben en welke daarvan goed passen in jouw huis. Daarnaast kan je ook meteen inspiratie opdoen op het gebied van wonen, kleuren en trends!

75,-
ARTIKELNR.: 9035543

Als afgebeeld

Sierkussen Cloud
kleur: blauw en grijs
afmeting (hxb): 44x44cm

€ 75,-

Merk: IN.HOUSE

Opties
kussen Cloud is leverbaar in diverse kleuren