12000m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies Restaurant 8.3/10 op basis van 610 reviews

Sierkussen Cirque: een speels effect voor op de bank!

Sierkussen Cirque heeft een mooie ronde vorm en is gemaakt van prachtig vol aniline leder. De voorkant van dit kussen bestaat uit allemaal losse stukjes aan elkaar gemaakt leer. Dit geeft het kussen een heel mooi en leuk effect. Daardoor is het ook meteen een eyecatcher voor op de bank. De achterkant van Crique is gemaakt van katoen.

Doordat de voorkant van dit sierkussen uit stukjes leer gemaakt is, kan deze heel leuk gecombineerd worden met de poef Scoop. Immers, zowel de Scoop als de Cirque zijn gemaakt van vol aniline leder. Daarnaast maakt dit sierkussen een bank nog comfortabeler. Cirque komt voor in maar liefst dertien verschillende kleuren. Hierdoor is dit kussen ook goed te combineren met andere kussens. Daarnaast zorgen al die verschillende kleuren ervoor dat Cirque altijd een plekje in jouw huis kan krijgen.

De ronde vorm zorgt er ook voor dat het leuk kan worden gecombineerd met kussens met andere vormen. De verschillende vormen kussens op je bank zullen een leuk en speels effect geven.

Wil je weten of er andere kussens zijn die goed bij Cirque passen? Of is dit sierkussen niet helemaal waar je naar op zoek was? Bezoek dan onze website. Maar ook in onze showroom kun je veel mooie sierkussens vinden. Daarom nodige wij je graag uit om een keer langs te komen. Zo kun je meteen zien welke kussens we hebben en welke daarvan goed passen in jouw huis. Daarnaast kun je ook meteen inspiratie opdoen op het gebied van wonen, kleuren en trends!

69,-
ARTIKELNR.: 11000339

Als afgebeeld:

Sierkussen Cirque:
materiaal: leder
afmeting Ø: 45cm
uitvoering: zwart

€69,-

Merk: Bodilson

Opties:
sierkussen Cirque is ook leverbaar in de kleuren: elephant, taupe, beige, bruciato, cognac, grey, brown, limo, vineccia, dark grey, black, green en deer