Klantbeoordelingen★★★★★★★★★★8,4 van 10615 beoordelingen
Feedback Company

op basis van 12000 m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies kinderspeelruimte

Showcase Tresor: mooi om je decoratie in te showen!

Showcase Tresor is een zeer luxe glazen box. Deze box is ideaal om al je mooie decoratie in te laten zien. Heb je een mooie prijs gewonnen? Heb je een mooi en speciaal beeldje of houdt je gewoon van een beetje luxe? Dan is Tresor ideaal voor bij jou in huis.

Door de prachtige bodem van zwart marmer in combinatie met de glazen wanden krijgt de box een chique uitstraling. Bovendien is de box verkrijgbaar in twee maten: low en middle. Hierdoor is het nog makkelijker om de box een plekje te geven bij jou in huis.

Het mooie van deze box is dat je het zo op tafel of in de kast kwijt kunt. Door het te vullen met mooie decoratie, zoals beeldjes, plantjes en fotolijstjes, geef je de ruimte een gezellige en huiselijke sfeer. Mocht je liever een witte bodem willen hebben, dan is dat ook mogelijk. Deze witte versie vind je onder de naam ‘Diamond’.

De verschillende kleuren van de bodem en de verschillende maten van de box, zorgen ervoor dat het altijd past bij jouw interieur. Dat maakt de box ideaal voor elke woonstijl.

Nog op zoek naar mooie decoratie voor in de box? Of heb je liever iets anders dat sfeer komt brengen in je huis? Kom dan langs in onze showroom. Hier vind je een groot assortiment aan mooie woonaccessoires. Doordat het assortiment zo groot en uitgebreid is, vind je altijd wel wat dat past in jouw huis. Ook voor inspiratie op het gebied van wonen, kleuren en trends ben je bij ons in de showroom aan het goede adres.

Showcase Tresor is leverbaar vanaf €149,00

vanaf: 149,-
ARTIKELNR.: 18002014

Als afgebeeld:

Showcase Tresor
materiaal: metaal, glas en marmer
afmeting (hxbxd): 27x20x39cm
uitvoering: low, zwart

€149,-

Merk: Bodilson

Opties:
showcase Tresor is leverbaar in diverse kleuren en maten