fbpx
12000m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies Restaurant 8.3/10 op basis van 610 reviews

Categorieën

Filters

Prijs

tot

Woonstijlen

Merken

Merken

Shirley

Shirley is een moderne wooncollectie met strakke lijnen die afgewisseld worden met ronde hoeken. De donkere kleur van het Tramwood contrasteert perfect met de wit gelakte mdf deuren en laden. De meest opvallende details zijn de poten onder de diverse meubels. Deze zijn niet subtiel weggewerkt, maar spelen juist een belangrijke rol bij het moderne design van deze meubels. Shirley een tikkeltje eigenwijs! Lees verder >

Pagina: 1 / 1

Praktische details

De moderne witte kasten binnen de wooncollectie Shirley hebben niet alleen een aantal fijne opvallende details, ook met het praktische werd rekening gehouden. Zo zijn de lowboards voorzien van een handig kabelopbergsysteem. Nooit meer de kabels in de knoop! Alle laden en deuren sluiten zachtjes dankzij het soft-closing systeem. De niches in de verschillende moderne witte kasten zijn voorzien van ledverlichting. Dit geeft de strakke kasten een warme uitstraling. Uiteraard is er in het ontwerp van de meubels rekening gehouden met de functionaliteit, dus ook met de bergruimte zit het goed.

Verlengen maar

Bij de moderne tafels binnen de collectie zijn de praktische details ook zeker niet vergeten. De uitschuifbare eettafel heeft een goed verborgen mechanisme waarmee ze eenvoudig is te verlengen. Je ziet niet eens dat de tafel uitschuifbaar is. Het fijne is ook dat de tafelpoten gewoon met het blad mee schuiven. Alle extra lengte zit dus tussen de poten.

Wat een sfeertje

Bij Shirley is het: less is more

Deze meubels zijn oprecht prachtige eyecatchers en hebben dus geen nood aan uitgesproken decoratie. Diverse kleine opvallende woonaccessoires zijn meer dan genoeg om jouw interieur de nodige ademruimte te geven. Neem bijvoorbeeld twee dezelfde vazen in een andere kleur en vul ze met verschillende bloemen, bladeren of kleine boeketten. Een even speelse en aparte keuze als de vormgeving van de collectie.