fbpx
12000m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies Restaurant 8.3/10 op basis van 610 reviews

Categorieën

Filters

Prijs

tot

Woonstijlen

Merken

Merken


Houten meubels met praktische details

Alle houten meubels uit de Santorini collectie zijn voorzien van een olie finish. Zo blijft het hout zijn natuurlijke uitstraling behouden en is het tegelijkertijd goed beschermd. Onder invloed van het licht zal het hout bovendien met de jaren nog mooier worden. Daarnaast hebben alle laden en deuren een handig soft-closing-systeem. Hierdoor hoef je geen zorgen te maken dat je vingers klem komen te zitten. De vitrinekast, het highboard en de bergkast met glasdeur uit de collectie zijn sfeervol, praktisch  en voorzien van warm ledlicht.

Uitschuifbare tafels, in een handomdraai meer tafel

Uitschuifbare eetkamertafels zijn ideaal als je regelmatig gasten aan tafel hebt, maar niet de ruimte voor een extra grote tafel. Dankzij het handige butterfly-systeem is de eetkamertafel eenvoudig met tot wel 60 cm te verlengen.

Met de houten meubels van de Santorini collectie breng je de natuur in huis. Kenmerkend voor de Santorini collectie is het minimalistische stoere design. De hoofdrol is echter weggelegd voor het prachtige eikenhout. Eikenhout is een sterke massieve houtsoort en daardoor heel duurzaam. De houten meubels zijn door het eikenhout gemakkelijk af te werken in vier warme houtkleuren. Als finish wordt er een olie gebruikt die het natuurlijke karakter van hout versterkt. Het leuke aan de houten meubels van de Santorini collectie is dat het met het verstrijken van de jaren alleen maar mooier wordt.