Klantbeoordelingen★★★★★★★★★★8,4 van 10567 beoordelingen
Feedback Company

op basis van 12000 m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies kinderspeelruimte

Salontafel Solerte: de stoere alleskunner!

Salontafel Solerte is een stoere tafel om te zien. De tafel past altijd bij jouw interieurstijlen. Dit komt omdat Solerte geleverd wordt met verschillende bladen en tafelpoten.

  • Prachtige industriële uitstraling
  • In vele kleuren eiken leverbaar
  • Karakteristieke handmatige afwerking van het blad

Het bovenblad van Solerte is gemaakt van stoer eikenhout. Met de hand zijn hier karakteristieke inkervingen in verwerkt. Dit zorgt ervoor dat de unieke uitstraling geaccentueerd wordt. Omdat het hand bewerkt is, is geen enkele tafel hetzelfde. Daardoor kan jouw tafel iets afwijken met wat je op de foto ziet. Dat maakt jouw tafel uniek!

Als je de tafel met een X- of U-pootset bestelt, kun je de poten op 3 posities onder het blad plaatsen, net wat jij het mooiste vindt. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om de poten iets verder on het blad te plaatsen. Dit is handig wanneer de kopse kant vaak gebruikt wordt om aan te zitten. Verder kan je nog kiezen voor de spinvormige poot.

Ook is er een eettafel van Solerte. Door dit te matchen met de salontafel, creëer je een mooie eenheid in je huis.

Daarnaast is het onderhoud van de salontafel Solerte erg simpel. De tafel is dagelijks schoon te maken met een zachte katoenen doek. Bovendien krijg je voor de driejaarlijkse onderhoudsbeurt een clean&care kit. Deze kit zorgt voor een dieptereiniging. Daarnaast geeft de nabehandeling met matpolish bescherming aan de laklaag.

Salontafel Solerte met U-poot en kleur pole grey is leverbaar vanaf €749,-

 

 

vanaf: 749,-
ARTIKELNR.: 10318815

Als afgebeeld:

Salontafel Solerte
materiaal: eiken en metaal
kleur: pole grey
afmeting (hxbxd): 45x70x140cm
uitvoering: 2 open vakken

Merk: U-poot en kleur pole greye

Opties:
salontafel Solerte is beschikbaar met een U-poot, X-poot of spinvormige poot, in de kleuren pole grey en natural en met een boomstamblad of recht blad.

Ook leverbaar:
eettafel