12000m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies Restaurant 8.3/10 op basis van 610 reviews

Salontafel Rolan: een veelheid van vormen!

Salontafel Rolan is een tafel die altijd past bij jou in huis. Rolan komt namelijk in vijf verschillende uitvoeringen. Zo kan je kiezen voor verschillende ronde tafels, een ovale tafel en een rechthoekige salontafel. De tafels zijn leverbaar in diverse kleuren en materialen en er is een keuze tussen twee verschillende hoogtes. Daardoor is Rolan een salontafel die helemaal aan te passen is aan jouw wensen en behoeften!

Doordat de salontafel leverbaar is in verschillende kleuren, materialen, hoogtes en vormen, zijn deze heel goed te combineren. Kies voor dezelfde tafel in een andere kleur of materiaalsoort. Of combineer twee verschillende tafels in dezelfde kleur en materiaalsoort. De opties zijn eindeloos!

De salontafels Rolan zijn ontworpen door de Italiaanse ontwerper Gino Carollo. Hij heeft al vaker samengewerkt met Leolux. De Rolan tafels worden gekenmerkt door de strakke belijning die je van een Italiaans design mag verwachten.

Benieuwd hoe tafel Rolan past bij jou in huis? Kom dan langs bij ons in de showroom. Hier kun je de verschillende tafels bekijken, zodat je de juiste keuzes kunt maken over hoe jij de tafel het liefst ziet. Onze verkopers helpen jou daar overigens graag bij. Bovendien kun je bij ons in de showroom inspiratie opdoen op het gebied van wonen, kleuren en trends.

Salontafel Rolan is in de kleinste maat leverbaar vanaf €745,-

vanaf: 795,-
ARTIKELNR.: 9053644

Als afgebeeld:

Salontafel Rolan
materiaal: eikenhout
kleur: Grey
afmeting (hxbxd): 31x130x50cm
uitvoering: T07-920 – ovale salontafel

€ 1095,-

Merk: Leolux

Opties
salontafel Rolan is leverbaar in vijf verschillende vormen
verschillende opties voor materiaal en kleur
keuze tussen twee verschillende hoogtes