12000m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies Restaurant 8.3/10 op basis van 610 reviews

Salontafel Persis: een genot om naar te kijken!

Salontafel Persis is weer een prachtig ontwerp van het duitse merk Hulsta. Hulsta staat bekend om zijn wandmeubelen, maar bij bijna alle series is ook een salontafel ontworpen. En deze is het geworden van het programma Persis. Hij kan in deze mooie donkere kleur, maar ook in eiken.
Hij kan in meer maten en hoogte geleverd worden waardoor het heel leuk is om een combinatie te maken voor een speels effect.
Een model zoals deze past eigenlijk in elk interieur. Het is een pronkstuk in de woonkamer. En doordat hij is naturel eiken en in de kleur antraciet eiken geleverd kan wiorden past hij ook bij alle kleuren.
Dit model heeft een mooi afgeschuind blad waardoor hij een zeer elegante uitstraling krijgt. Ook heeft het model een leuke vorm. Niet de standaard rechthoek, vierkant of rond.
Ook is er een leuke bijzettafel van. Deze kun je plaatsen over de zitting van de bank. Persis is een programma met ook prachtige wandmeubels.
Graag nodigen wij je uit om dit prachtige programma in de showroom te bewonderen en te ervaren. Hier hebben wij een mooi meubel hangen zodat je het in het echt kunt komen bewonderen.

1.273,-
ARTIKELNR.:

Als afgebeeld:

Salontafel Persis
kleurblad: solid oak antracite
frame: gepoedercoat metaal antraciet
afmeting (hxbxd): 26.3x103x64.2cm
code: CT 210

€1273,-

Merk: Hülsta

Opties:
Salontafel Persis is leverbaar in 2 kleuren eiken, naturel en antraciet

Ook leverbaar:
salontafel (hxbxd) 36.5x103x64.2cm
bijzettafel h. 46.8xØ40cm