12000m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies Restaurant 8.3/10 op basis van 610 reviews

Salontafel Lio: die zie je niet vaak!

Salontafel Lio is een set van 3 tafeltjes welke een strak, tijdloos design hebben. Bovendien ogen ze erg chique en uniek. Zet ze harmonieus bij elkaar om ruimte te besparen of verdeel ze. Een stoer ijzeren frame in zwart met een goudkleurig blad van aluminium.

De tafel kan je opleuken met een mooie klein vaasje of een gaaf beeld. Hierdoor krijgt de tafel, maar ook je woning, een mooie sfeer. Een deel van onze accessoires vind je hier. Maar ook verspreid door onze showroom kun je veel woonaccessoires vinden.

Lio is onderdeel van het merk Richmond Interiors. Dit merk heeft veel eyecatchers van meubels. Wie van een interieur vol pure luxe, elegantie en glamour houdt, kan zich zeker uitleven met het grote assortiment van Richmond Interiors. Banken en stoelen in velvet, tafels en kasten die dienen als eyecatcher, Richmond Interiors heeft het allemaal.

Ben je benieuwd naar salontafel Lio? En wil je weten hoe deze tafel het best past bij jou in huis of wil je de salontafel eerst vergelijken met onze andere salontafels? Kom dan langs bij ons in de winkel. Mocht je dan nog vragen hebben, dan staan onze verkopers voor je klaar. Bovendien kan je bij ons in de showroom inspiratie opdoen op het gebied van wonen, kleuren en trends.

580,-
ARTIKELNR.: 9074974

Als afgebeeld:

Salontafel Lio
materiaal: aluminium
kleur: Zwart
afmetingen (hxbxd): 40 / 48 / 36 x 70 / 60 / 45 x 70 / 60 / 45 cm
uitvoering: 825047 – set

€ 580,-

Merk: Richmond Interiors

Opties:
Salontafel Lio heeft verder geen opties