12000m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies Restaurant 8.3/10 op basis van 610 reviews

Salontafel Fjord: creëer een speelse zithoek!

Salontafel Fjord is de ideale salontafel voor in de zithoek. De salontafel is leverbaar in verschillende maten en kleuren. Door al deze opties past de salontafel altijd bij jou in je interieur. Dat maakt Fjord zo ideaal.

Bovendien is de salontafel goed te combineren met de wooncollectie Aurora. Deze meubelen zijn, net als de salontafel, onderdeel van het merk BKS. De wooncollectie Aurora heeft een rank en zwevend uiterlijk en een uitgesproken karakter. De collectie bevat bijzondere kenmerken, zoals de wanden die verstek zijn geplaatst, de verfijnde afronding en de uniek geïntegreerde grepen in de deuren en laden van de meubel. De salontafel is goed in deze wooncollectie te plaatsen omdat de maten van de meubels goed overeenkomen.

Wil je weten hoe salontafel Fjord het best te plaatsen is bij jou in huis? Of wil je de salontafel vergelijken met andere meubels? Kom dan langs bij ons in de showroom. Hier vind je, naast salontafel Fjord, nog vele andere salontafels en meubels. Hierdoor kan je veel inspiratie opdoen over wat het best bij jouw wensen en behoeften. Bovendien kan je bij ons in de showroom ook inspiratie opdoen op het gebied van wonen, kleuren en trends!

De salontafel is leverbaar vanaf €381,-

vanaf: 381,-
ARTIKELNR.: 9033351

Als afgebeeld:

Salontafel Fjord
materiaal: eiken
kleur: donkerbruin
afmeting (hxbxd): 43x60x60cm
uitvoering: 2 keer salontafel FS25-C in donkerbruin eiken

€ 930,-

Merk: BKS

Opties
salontafel Fjord is leverbaar in diverse kleuren
keuze tussen een hoogte van 38 centimeter of 43 centimeter
verschillende breedtes van tafelblad