12000m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies Restaurant 8.3/10 op basis van 610 reviews

Salontafel City: trendy industrieel design!

Salontafel City heeft een trendy industrieel design. De salontafel bestaat uit een metalen frame wat voorzien is van eikenfineer planken in de kleur Railway Brown. Deze plakken liggen los in het frame, waardoor je eenvoudig het uiterlijk van de salontafel aan kunt passen.

De salontafel is onderdeel van woonprogramma City. Deze wooncollectie is ideaal voor degene die dol zijn op stoere loft interieurs. City geeft jouw woonkamer namelijk de rauwe, maar ook warme sfeer die bij een loft hoort. Het woonprogramma bevat verschillende tafels en kasten, waardoor je een mooi geheel kunt maken in je interieur.

Wil je weten hoe salontafel City het best past in jouw interieur? Of ben je benieuwd naar de andere meubels van dit woonprogramma? Kom dan langs bij ons in de showroom. Hier kan je woonprogramma City komen bewonderen, maar kan je ook al onze andere meubels vinden. Zo zie je precies wat wel en niet past bij jou in huis. Bovendien kan je bij ons in de showroom inspiratie opdoen op het gebied van wonen, kleuren en trends.

299,-
ARTIKELNR.: 9048284

Gerelateerde producten

Als afgebeeld

Salontafel City
materiaal: eiken fineer railway brown gelakt met zwart metaal
afmeting (hxbxd): 40x120x60cm
uitvoering: 40954RWB

€ 299,00

Merk: Henders & Hazel

 

Opties
voor de salontafel zijn er geen andere opties beschikbaar

Ook leverbaar
dressette
laptoptafel
eettafel
bijzettafel triangel, metaal of zwart
bijzet
wandtafel
uitschuiftafel
highboard
lowboard, verschillende maten
boekenkast
dressoir