12000m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies Restaurant 8.3/10 op basis van 610 reviews

Salontafel Blackbone: een warme eyecatcher!

Salontafel Blackbone is een item die meteen opvalt. Het zwarte eikenhoutenblad in combinatie met de gouden poten vormen een echte eyecatcher. Ook al is dit tafeltje niet heel groot, je kunt er niet omheen. Met deze salontafel zorg je voor een mooie sfeer in huis, die ook direct opvalt!

Blackbone Gold is een collectie van het merk Richmond. Deze collectie bestaat onder andere uit een bijzettafel, sofatafel, wandkast, eettafel en tv-dressoir. Doordat de collectie uit verschillende meubelen bestaat, kan je dit heel mooi in je huis combineren.

Alle meubelen van de Blackbone Gold collectie zijn gemaakt van nieuw, zwart gebeitst eiken. Delen hiervan zijn gelegd in een chique visgraatmotief. Bovendien hebben de metalen onderstellen een gouden kleur. Mocht goud niet helemaal jouw ding zijn, dan kan je ook kiezen voor een zilveren kleur. Deze zijn leverbaar onder de naam Blackbone Zilver. Hierdoor is deze wooncollectie ook goed te plaatsen in meerdere woonstijlen. De zwarte kleur in combinatie met goud of zilver is namelijk goed te combineren met veel andere kleuren. Blackbone is daardoor een makkelijk meubel dat in ieders huis wel een plekje vindt.

Wil je weten hoe Blackbone het best bij jou in huis past, kom dan bij ons langs in de showroom. Hier vind je een hele hoop verschillende tafels, waaronder mooie salontafels. Zo kun je de tafels vergelijken en zie je meteen wat wel en niet past bij jouw wensen en behoeften. Daardoor vind je altijd de tafel van jouw dromen. Bovendien kan je bij ons in de showroom inspiratie opdoen op het gebied van kleur, wonen en trends.

562,-
ARTIKELNR.: 9041037

Als afgebeeld:

Salontafel Blackbone:
materiaal: Eik en RVS
kleur: zwart en goud
afmetingen (hxbxd): 40x160x40cm

€ 562,-

Merk: Richmond

Opties
salontafel Blackbone is ook leverbaar met zilveren poten

Ook leverbaar:
bijzettafel
sofatafel
wandkast
eettafel
tv-dressoir