12000m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies Restaurant 8.3/10 op basis van 610 reviews

Roomdivider Oxford: een stoere alleskunner!

Roomdivider Oxford is multifunctioneel. Deze roomdivider is namelijk ook als boekenkast te gebruiken. Met zijn acht niches biedt het genoeg ruimte voor al jouw leuke woonaccessoires en boeken. Bovendien bevat het ook acht vakken waar je (wijn)flessen in kwijt kunt.

De roomdivder is onderdeel van woonprogramma Oxford. Deze collectie heeft een doordacht design met een natuurlijke uitstraling en een robuust karakter. De roomdivider en de andere meubels uit deze collectie zijn bovendien gemaakt van hout met een doorleefd uiterlijk. Hierdoor krijgen de meubels een authentieke uitstraling. Het hout is daarnaast afgewerkt in de kleur Choco. Dit is een diepe warme kleur die goed matcht met de zwart metalen accenten.

Benieuwd hoe de roomdivider past bij jou in huis? Kom dan langs bij ons in de showroom. Onze verkopers helpen je graag met alle vragen over de roomdivider. Ook kun je hier het gehele woonprogramma bekijken. Bovendien kan je bij ons in de showroom inspiratie opdoen op het gebied van wonen, kleuren en trends.

799,-
ARTIKELNR.: 9048298

Gerelateerde producten

Als afgebeeld

Roomdivider Oxford
materiaal: Vintage wild naturel eikenfineer
afmeting (hxbxd): 190x80x30cm
uitvoering: 40980BRL

€ 799,00

Merk: Henders & Hazel

Opties
voor roomdivider Oxford zijn er geen andere opties beschikbaar

Ook leverbaar
buffetkast
eetkamertafel
bijzettafel
salontafel
uitschuiftafel
lowboard
bartafel
bergkast
highboard
dressoir