12000m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies Restaurant 8.3/10 op basis van 610 reviews

Roomdivider Frames: precies zoals jij het wilt!

Roomdivider Frames is een kast die helemaal aan te passen is naar jouw wensen en behoeften. De roomdivider, wat trouwens ook te gebruiken is als een gewone kast, wordt geleverd met metalen frames. Aan jou is de keus wat voor plankjes erin komen en waar je die wilt hebben.

Zo kun je kiezen tussen glazen leggers, maar zijn er ook verschillende soorten houten leggers leverbaar.  Deze leggers zijn leverbaar in verschillende maten. Bovendien kan je ook nog kiezen om er een metalen opbergbakje bij te doen. Hierdoor is de kast helemaal aan te passen aan jouw wensen en behoeften. Je kan bijna je eigen kast ontwerpen. Hierdoor is elke kast uniek. Frames is daardoor de kast die precies is zoals jij het wilt.

De roomdivider is ontworpen door de Nederlandse designer Gerard de Hoop en is onderdeel van het Belgische designmerk Moome. De kast is perfect om al jouw mooie items te showen. De open frames creëren strakke, minimalistische lijnen.

Frames zorgt, als roomdivider, voor het creëren van verschillende eilanden zonder dat de openheid verdwijnt. Hierdoor krijgt de ruimte een speelse en gezellige sfeer.

Mocht deze roomdivider toch niet helemaal zijn wat je zocht, wees dan niet getreurd. Bij ons in de showroom vind je veel verschillende meubels, waaronder mooie roomdividers. Hierdoor zit er altijd wel iets tussen wat past bij jouw wensen en behoeften. Bovendien kan je hier ook inspiratie opdoen op het gebied van wonen, kleuren en trends!

Roomdivider Frames zonder leggers en opbergbakken is leverbaar vanaf €1369,-

vanaf: 1.765,-
ARTIKELNR.: 9034628

Als afgebeeld:

Roomdivider Frames
materiaal: metaal
afmeting (hxbxd): 194x190x39cm
uitvoering: zes leggers in verschillende grootten, zowel hout als glas

€1765,-

Merk: Moome

Opties:
voor Frames zijn er geen andere opties leverbaar

Ook leverbaar:
houten leggers, in drie verschillende maten
glazen leggers, in drie verschillende maten
opbergbakje