Klantbeoordelingen★★★★★★★★★★8,4 van 10505 beoordelingen
Feedback Company

op basis van 12000 m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies kinderspeelruimte

Rigas hoekbank; Een zitbank voor iedereen!

Ervaar het uitstekende zitcomfort van

model Rigas

. Dankzij ons maatwerkconcept kun je zelf jouw ideale bank samenstellen. Met behulp van een eenvoudig stappenplan krijg je een bank die geheel is afgestemd op jouw maten, wensen en eisen.

   • Elektrische relaxfunctie mogelijk
   • Rugleuning met of zonder verstelbare hoofdsteun
   • Verschillende zitdieptes en verstelbare zitting
   • Ruime keuze in armleuningen en poten
   • Uitgebreide keuze in stof- en leersoorten

Ervaar het uitstekende zitcomfort van Rigas en neem plaats op een van onze banken. Dankzij ons maatwerkconcept kun je zelf jouw ideale bank samenstellen. Met behulp van een eenvoudig stappenplan krijg je een bank die geheel is afgestemd op jouw wensen en eisen.

Het zitcomfort is uiteraard afhankelijk van de gekozen zitdiepte en rugleuning. Ook daarin heeft Rigas verschillende mogelijkheden. Zo kun je, afhankelijk van je beenlengte, kiezen voor een zitdiepte van 52 en van 56 centimeter. Aanvullend bestaat de mogelijkheid om een verstelbare zitting te nemen. Daarnaast hebben we 2 soorten zitcomfort: stevig en wat zachter.

Hoe gaat het kiezen in zijn werk?
De eerste stap betreft de keuze van de rugleuning. Voor de rugleuning biedt Rigas je de keuze uit een kantelbare, en een vaste rugleuning. De vaste rugleuning beschikt over de extra optie voor een losse kantelbare hoofdsteun voor een optimaal comfort.
Hierna stel je je model samen. Rigas beschikt over diverse mogelijkheden: een hoekbank, een 3-zits- en tweezitsbank of liever een fauteuil, de keuze is aan jou.
Vervolgens kies je de armleuningen in de stijl die bij jou past. Ook hierin heb je een ruime keuze, bijvoorbeeld in strak of afgerond. Bovendien beschikt Rigas ook over verstelbare armleuningen.
Tevens kies je hier de bankpootjes die je onder je bank wilt. Let hierbij vooral op de hoogte van de pootjes; deze bepalen mede jouw ideale zithoogte.

Ons Rigas maatwerkconcept heeft nog enkele extra opties. Allereerst een lade die onder de zitting wordt aangebracht, een handige opbergruimte. De andere optie is de uitschuifbare relax/bedfunctie. Zo heb je altijd een extra slaapplaats bij de hand. Daarnaast hebben we in diverse elementen een elektrische relaxfunctie als mogelijkheid.

Tot slot kies je de stoffering. Je hebt een brede keuze uit uitstekende stoffen en prachtige lederkwaliteiten in tal van kleuren. De“ finishing” touch vormen de sierkussens in vele vormen en in passende of juist contrasterende kleuren.


Lees verder…

Basis hoekbank Rigas leverbaar vanaf € 1649,-

1.649,-
ARTIKELNR.: ZK2464Y

Als afgebeeld:

Rigas hoekbank
materiaal: Stof Prato
kleur: 66 Graphite
afmeting (hxbxd): 92x285x265cm
zithoogte: 45cm
zitdiepte: 52cm
uitvoering: SG 2 - 2,5 zits+hoek+2 zits - armleuning F - poot metaal MF1 - bed/relax 2 zits

€ 1999,-

Merk: IN.House

Opties:
verkrijgbaar in diverse kleuren en kwaliteiten en kleuren stof en leer
3 verschillende poten
5 verschillende armleuningen
verstelbare zitdiepte
ingebouwde opberglade
slaapbank
verstelbare hoofsteun

Ook leverbaar:
Fauteuil
2 zitsbank
2,5 zitsbank
3 zitsbank

Elementen:
1 zits zonder armen
2 zits klein zonder arm
2 zits zonder arm
2,5 zits zonder arm
hoek met eiland
hoekelement klein
trapezehoek
longchair
zitbank met opbergruimte
hoofdsteun
hocker