Klantbeoordelingen★★★★★★★★★★8,4 van 10505 beoordelingen
Feedback Company

op basis van 12000 m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies kinderspeelruimte

De relaxstoel is een cadeautje aan jezelf

Heerlijk tot rust komen na een drukke dag. Laat je hoofd rusten op de verstelbare hoofdsteun, leg je voeten op de bijpassende voetensteun en kijk ontspannen tv of lees een goed boek. Zitten in een relaxstoel is echt 100% genieten en geeft je weer nieuwe energie.

Kiezen uit een uitgebreide collectie

Met de uitgebreide collectie van De Ruijtermeubel van modern tot klassiek is er altijd een relaxstoel, die bij je past. Ons assortiment bevat vele modellen van gerenommeerde merken als Stressless, Henders & Hazel en De Toekomst. Modellen, die een eindeloze keuze aan stijlen, kleuren, materialen en uitvoeringen bieden en altijd volledig aan te passen zijn aan jouw wensen en behoeftes. Verschillende arm- en rugleuningen, diverse soorten draaipoten, handmatige of elektrische functies en uiteraard helemaal op maat gemaakt. Zo is er altijd een relaxstoel, die past bij jouw stijl.

Relaxstoel Magic is luxueus comfort

Neem bijvoorbeeld de relaxstoel Magic van het woonmerk Stressless. Dit model is prachtig vormgegeven met luxueuze materialen en, door de optimale ondersteuning, een van de meest comfortabele fauteuils in onze collectie. De Magic is uitgevoerd met de gepatenteerde Stressless-systemen Glide en Plus, waardoor de stoel op de kleinste bewegingen van je lichaam reageert. In de video onderaan laten wij uitgebreid zien, wat dit ergonomische wonder allemaal heeft te bieden.

Ook de andere fauteuils van Stressless en die van Henders & Hazel en het oer-Hollandse merk De Toekomst zitten heerlijk en zijn uitgerust met ontelbare functies en mogelijkheden, om optimaal te ontspannen. In onze showroom op woonboulevard Cruquius kun je diverse modellen zoals de Piano, President, Nordic, Westport, South, Next en Twice komen uitproberen.

INTERIEURARCHITECT LISA

Heb je besloten, zo’n fijne fauteuil aan jezelf cadeau te doen? Maar vind je het lastig, om te bepalen welk type het beste past bij jouw interieur en woonstijl? Reserveer dan via onze online afspraakmodule een gratis adviesuurtje van professioneel interieurarchitect Lisa. Exclusief voor De Ruijtermeubel klanten geeft zij handige tips en ideeën op woongebied. Met haar ervaring en frisse kijk op uiteenlopende woonstijlen, luistert zij naar de wensen en inventariseert de mogelijkheden. Lisa is elke zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur aanwezig.

Meer over Lisa vind je hier Maak nu online een afspraak

GEEN ACTIE MEER MISLOPEN

Nooit meer nieuws missen over de collecties en woonmerken bij De Ruijtermeubel? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle acties, inspiratie en ideetjes!